Krista Siegfrids veti kolme kuukautta vanhan vauvansa mukaan Euroviisut-intoiluun – lopputulos huvittaa: "Elät äidin dreamsit todeksi!"

1:59
Krista Siegfrids kertoi syksyllä tunnelmistaan raskauden viimeisillä hetkillä.

Krista Siegfrids on esitellyt Lizzy-vauvalleen jo Euroviisujen maailmaa.

Laulaja Krista Siegfrids fiilistelee jo tulevia Euroviisuja – ja on vetänyt intoiluun mukaan pienen esikoistyttärensä. Siegfridsin ja hänen hollantilaispuolisonsa tytär syntyi marraskuussa 2020. Perhe asuu Amsterdamissa. 

Siegfrids julkaisi Instagram-tilillään hauskan videon, jolla hän esittää päättäneensä, että hänen kolmen kuukauden ikäinen Lizzy-tyttärensä pyrkisi jo mukaan Uuden Musiikin Kilpailuun

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Mamager Siegfrids valmistelee kolme kuukautta vanhaa Lizzya Euroviisuihin. On aloitettava ajoissa! Siegfrids vitsailee videonsa yhteydessä. 

Videolla näkyy, kuinka Siegfrids kertoo vauvalleen kuinka hän on "fiksannut asioita" jotta Lizzy voi osallistua Euroviisuihin ja lopulta voittaa koko laulukilpailun. 

– Elät äidin dreamsit todeksi! Siegfrids intoilee hauskalla videollaan. 

Siegfrids edusti itse Suomea Euroviisuissa vuonna 2013 kappaleellaan Marry Me. Kappale sijoittui kilpailussa lopulta finaalissa sijalle 24. Suomen tuleva viisuedustaja selviää lauantaina 20. helmikuuta Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa.

Tällä hetkellä Siegfrids toimii Talent Suomi -ohjelman tuomarina. 

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 7.2. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja