Krista Siegfrids kohtasi suuren surun – palasi perheensä kanssa kotimaahansa: "Olen Suomessa ikävissä merkeissä"

3:41
Krista Siegfrids kertoi syksyllä tunnelmistaan raskauden viimeisillä hetkillä.

Laulajatähti Krista Siegfrids palasi Suomeen perheensä kanssa, koska hänen isoäitinsä menehtyi.

Talent-tuomari ja tähtiartisti Krista Siegfrids palasi Hollanista Suomeen puolisonsa Rutgerin ja heidän 7 viikon ikäisen Lizzy-tyttärensä kanssa. Tällä kertaa kotimaahan saapumisen taustalla oli suru-uutinen.

– Olen Suomessa ikävissä merkeissä. Olen menossa mummon hautajaisiin. On tietenkin todella ikävää. Hän oli 91-vuotias ja menehtyi vanhuuteen. Oltiin läheisiä. Ja hän oli ainut mummo, joka meillä oli jäljellä, Siegfrids kertoo MTV Uutisille.

Perhe on saanut viettää aikaa Siegfridsin kotiseuduilla Pohjanmaalla. Laulajan sukulaiset ovat päässeet tapaamaan nyt ensimmäistä kertaa Lizzy-vauvan, joka syntyi loppuvuodesta.  

– Samalla kivaa, kun saan nähdä perheen. Ihanaa, että saivat nähdä hänet livenä. On muuten vain soiteltu videopuheluita.

Siegfrids nähdään tuomarina Talent-Suomi -ohjelman uudella kaudella. Hän pohtii jopa Suomeen jäämistä koronatilanteen vuoksi.

– Amsterdamissa on ”lock down”, niin olemme miettineet, että pitäisikö jäädä Suomeen. Olisi kivempaa. Mies voi tehdä etänä töitä.

Tulevaisuudessa perheellä tulee olemaan kaksi kotia. Toinen Hollannissa ja toinen Suomessa.

– Hänellä on hyvä duuni, että voi olla missä vain. Suurin osa ollaan kuitenkin Amsterdamissa. Matkustetaan töiden mukaan. Elämä tuntuu tosi ihanalta nyt.

Tuore äiti aloittaa pian työt

Talent alkaa helmikuussa MTV3-kanavalla ja ohjelman suorat lähetyksen kuvataan maaliskuussa. Työ tulee olemaan Siegfridsin ensimmäinen äitiysloman jälkeen. Hän aikoo ottaa vauvan mukaan ohjelman kuvauksiin.

– Odotan innolla niitä. Ihanaa! Pääsen takaisin töihin. Viime vuonna ei ollut niin paljoa töitä. Lizzy voi tulla mukaan sinne ja olla takahuoneessa. Iskä hoitaa häntä ja hän on hyvissä käsissä, Siegfrids pohtii tulevaa järjestelyä vauvan kanssa.

 Uudella kaudella on luvassa esityksiä ja esiintyjiä, jotka naurattavat, ilahduttavat, koskettavat, kummastuttavat, yllättävät ja inspiroivat – eikä shokeiltakaan vältytä.

Tuomaristossa esityksiä arvioivat Siegfridsin lisäksi Ernest Lawson, HP Parviainen ja Jorma Uotinen.

– Tällä kaudella oli enemmän hakijoita, enemmän erilaisuutta ja yllättäviä ihmisiä ja lajeja. Näin asioita, joita en ole koskaan ennen nähnyt. On todella hauskaa tehdä muiden tuomareiden kanssa. Kyllä miulla ja Jormalla on myös ihan oma juttu siinä, tähti naurahtaa.

Talent Suomi MTV3-kanavalla sunnuntaisin 7.2. klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja