Krista Kososen pieni tytär ja Hilma-koira sulattavat sydämet – suloinen hetki tallentui kameralle: "Voi rakkaus, mikä ilme"

7:03
Krista Kosonen: "Historiassa on aika monta naista, jotka ansaitsisivat oman elokuvan"

Krista Kosonen täyttää tänään torstaina vuosia. 

Sanonta koira on ihmisen paras ystävä ei ole varmastikaan tuulesta temmattua. Ainakin, jos on näyttelijä Krista Kososen julkaisemaa Instagram-kuvaa on katsominen. 

Kosonen julkaisi kuvan, jossa hänen lokakuussa viisi vuotta täyttävä tyttärensä pesee suihkussa perheen labradorinnoutajaa Hilmaa. Karvakaverin ilmeestä voi nähdä, että pesupuuhat eivät ole hänelle sitä mieluisinta ajanvietettä. Hilma istuu kuitenkin nöyrästi nurkassa.

Kososen seuraajat ovat kiinnittäneet huomionsa erityisesti koiran ilmeeseen.

– Ilme on paljon puhuva! seuraaja toteaa. 

– On se Hilma niin pitkämielinen, toinen seuraajista kirjoittaa.

– Voi rakkaus mikä ilme, somessa ihastellaan.

Kosonen täyttää tänään torstaina (27.5.) 37 vuotta. Hänen kollegansa ja ystävänsä Aku Hirviniemi julkaisi Instagram-tilillään onnitteluviestin. Hirviniemi ja Kosonen ovat näytelleet yhdessä lukuisissa projekteissa, kuten supersuositussa Putouksessa, josta nähdään syksyllä Allstars-kausi. 

Kuvassa kaksikko hassuttelee kameralle. 

– Onnea Krista 27.v, Hirviniemi vitsailee. 

Kosonen vietti  pari viikkoa sitten (20.5.) ohjaajamiehensä Antti J. Jokisen kanssa hääpäiväänsä, he ovat olleet naimisissa kaksi vuotta. 

Pariskunnan häissä oli häävieraina kimara julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Jokisen bestmanina oli Yhdysvalloissa uraa luovansa Jasper Pääkkönen. Häissä nähtiin muun muassa myös näyttelijät Laura Birn, Armi Toivanen ja Elina Knihtilä.


Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja