Kris Jenner paljastaa nyt, miksi petti aviomiestään: "En ole ylpeä siitä"

1:12

Kardashian-klaanin päänainen Kris Jenner paljastaa nyt, miksi ajautui pettämään silloista aviomiestään Robert Kardashiania. 

Kris Jenneron jälleen avautunut vuosien takaisesta suhteestaan jalkapalloilija Todd Watermaniin. Suhde maksoi Jennerille avioliiton Robert Kardashianin kanssa. 

Robert Kardashian ja Kris Jenner olivat yhdessä vuodesta 1978 vuoteen 1991 ja saivat liittonsa aikana neljä lasta. Jennerin uskottomuus johti lopulta liiton kaatumiseen.

Jenner kertoo, että tuohon aikaan hän koki, että hänen elämästään puuttui jokin. Kardashianit elivät tuolloin täydellistä perhe-elämää Beverly Hillsissä.

Kun Kris Jenner esiteltiin häntä 10 vuotta nuoremmalle Watermanille, alkoi Jenner kyseenalaistaa avioliittoaan Robertiin. Hän koki, että hänen on kokeiltava, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolen.

Sittemmin Jenner on kuitenkin kertonut katuneensa syvästi syrjähyppyään.

– Se tapahtui. En ole siitä ylpeä. Elämäni suurin katumus on varmaan se, että avioliitto kaatui, Jenner on todennut.

Ero johti Kris Jennerin elämän vaikeimpiin aikoihin. Robert Kardashian jäädytti entisen vaimonsa luottokortit eron jälkeen.

– Minulla ei ollut mitään. Menin eräänä päivänä kauppaan ja luottokorttini ei toiminut. Mietin, että en pysty ostamaan edes tomaattia, Jenner muisteli.

Robert Kardashianilla todettiin ruokatorven syöpä ja hän kuoli vain kahdeksan viikkoa myöhemmin diagnoosin saamisesta vuonna 2003.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja