Mainos

Kriisissä olevan tuoreen sarjanousijan omistaja kieltäytyi pelastuksesta – legendan tytär kahlitsi itsensä kiinni kotiareenaan: "Olemme kuolleita perjantaina"

Jo vuonna 1885 perustettu Bury FC on pahassa kriisissä. Joukkueessa on vain kahdeksan pelaajaa ja se voi kadota koko jalkapallokartalta kokonaan perjantaina.

Seura on lähellä konkurssia ja vuonna 2018 sen ostanut Steve Dale ei suostu myymään seuraa. Hän kieltäytyi tiistaina tarjouksesta, joka olisi pelastanut Buryn. Dalella on nyt perjantaihin asti aikaa näyttää Englannin jalkapalloliitolle, kuinka sen velat maksetaan tai muuten ovet sulkeutuvat Buryn kotistadionille Gigg Lanelle.

Muut joukkueet ovat jo pelanneet kolme ottelua kolmanneksi korkeimmassa sarjatasossa League One:ssa. Buryllä ei ole toistaiseksi otteluita pelattuna ja sillä on kaiken lisäksi 12 miinuspistettä. Joukkueessa on vain kaksi pelaajaa siitä ryhmästä, joka varmisti seuran nousun League One:en. Yhteensä pelaajia on kahdeksan.

– Tämä on henkisesti rankkaa ja taloudellisesti katastrofi. Vaimoni odottaa lasta helmikuuksi ja se on ollut vaikeaa. En voi ymmärtää, kuinka 134 vuotta toiminnassa ollut seura voi olla parin päivän päässä katoamisesta, pelaaja Harry Bunn sanoi BBC:lle keskiviikkona.

7000 ihmistä on allekirjoittanut vetoomuksen, että omistaja myisi seuran. Sen lisäksi 44 vuotta seurassa toimineen legendan Les Hartin tytär Joy on kahlinnut itsensä kiinni kotiareenaan. Les Hart toimi seurassa pelaajana, valmentajana ja lääkärinä. Häntä kutsutaan herra Buryksi ja eteläinen katsomonosa on nimetty hänen mukaansa.

– Vetoan kaikkiin Luoteis-Englannin seuroihin, auttakaa meitä! Jos kukaan ei tee sitä, niin olemme kuolleita perjantaina. En halua edes ajatella, kuinka se vaikuttaisi minuun ja tuhansiin muihin, Joy sanoi kyynelehtien.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja