Kriisi-Ilveksen uusi päävalmentaja räjäytti puolustuksen uusiksi – NHL-lupaus ulos ykkösparista

Jääkiekon SM-liigan kriisiseura Ilveksen uusi päävalmentaja Jouko Myrrä on muovannut joukkueen pakkiparit täysin uusiksi sitten edellisen pelin, jolloin pääpuikoissa heilui vielä Karri Kivi.

Ilves pelaa tänään vieraissa Pelicansia vastaan, ja joukkueen jokainen pakkipari on vaihdettu edellisestä, 0–5-tappioon päättyneestä lauantain Kärpät-ottelusta.

Pareina nähdään nyt Aleksi ElorinneOskari Laaksonen, Niko PeltolaJarkko Parikka ja Kalle MaalahtiLassi Thomson. Tuomas Salmela palaa kokoonpanoon toimimalla seitsemäntenä pakkina.

Huomionarvoista on, että NHL:n Ottawa Senatorsiin kesän avauskierroksella varattu Thomson on pudotettu Ilveksen ensimmäisestä pakkiparista kolmospariin. Thomson oli pelannut kauden kaikki aiemmat ottelut ykkösparissa.

Ilveksen aloittava maalivahti vaihtuu Ville Kolppasesta tshekkiveskari Lukas Dostaliin. Lisäksi nelosketjussa nähdään Samuli Vainionpää, ja Eetu Päkkilä astuu sivuun.

Ilves on tiukasti SM-liigan jumbona kolmella pisteellä seitsemästä pelistä. Pelicans majailee viidentenä haalittuaan kuudesta ottelusta 12 pinnaa.

Joukkueiden kokoonpanot ovat tarkasteltavissa kokonaisuudessaan SM-liigan verkkosivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat