Kreikka erotti päävalmentajansa – tappio Huuhkajille oli viimeinen niitti

Kreikan jalkapallomaajoukkue on antanut potkut saksalaiselle päävalmentajalleen, Michael Skibbelle. Kreikka oli voittanut kaksi ensimmäistä Kansojen liigaottelua, mutta hävinnyt kaksi seuraavaa. Viimeiseksi niitiksi jäi 2-0 tappio Huuhkajia vastaan. 

Kuvan videolla Kreikan 2-0 tappio Huuhkajia vastaan.

Kreikan jalkapalloliitto on nimennyt 65-vuotiaan Angelos Anastasiadiksen hänen seuraajakseen. Hän on 17 vuoteen maajoukkueen ensimmäinen kreikkalainen päävalmentaja, joka ei ole väliaikainen ratkaisu. 

Saksalainen Skibbe oli tullut vuonna 2015 Kreikan peräsimeen. Hän oli allekirjoittanut jatkosopimuksen, joka olisi sisältänyt 2020 EM-kisat, mikäli maa selviäisi sinne asti. 

Kreikka oli lähellä paikkaa 2018 MM-kisoihin, mutta he hävisivät jatkokarsinnassa MM-hopealle yltäneelle Kroatialle. Kansojen liigassa Kreikka on jäljessä Suomea kuusi pistettä. 

– Päätimme lopettaa yhteistyön Herra Skibben kanssa, ja samalla tuoda sisään Anastasiadiksen. Päätös johtuu ainoastaan huonosta menestyksestä ja huonoista tuloksista, Kreikan jalkapalloliiton puheenjohtaja Vangelis Grammenos kertoi toimittajille. 

Lue myös:

    Uusimmat