Krapulapäivän pelastus: Ilmainen taksi kuljettaa kotoa töihin ja tarjoaa ruoat

Lontoolaisravintola on kehitellyt uudenlaisen palvelun kaikille, jotka kärsivät kostean illan jälkeisestä jomotuksesta.

Lontoolaisravintola Kabuto Noodles on päättänyt vastata jokaisen krapulaisen rukouksiin. Ravintola on kehitellyt uudenlaisen taksipalvelun, joka noutaa kankkusta potevia ihmisparkoja kodeistansa kyytiinsä aamuvarhain viedäkseen heidät töihin. Krapulataksi tarjoaa letkeän työmatkan lisäksi helpotusta myös jomotukseen ja pahoinvointiin. Asiakas voi nautiskella muun muassa appelsiinimehua, hengitystä raikastavia minttupastilleja tai ravintolan kuuluisia nuudeleita helpottaakseen päivän työurakkaansa. Ja jos tämä ei kuulosta vielä tarpeeksi hyvältä, niin palvelu on kaiken lisäksi täysin ilmainen.

– Mikä olisikaan sen kätevämpi tapa krapulassa, kun napata taksi ovelta ovelle kotoa töihin ja kohdata työkaverit sekä sähköpostitulva melko kelvossa kunnossa?, ravintolan perustaja kommentoi Daily Mailille

Krapulataksi on toiminnassa joulun ajan Lontoossa, mutta ravintola suunnittelee sen laajentamista myös muihin kaupunkeihin. Taksi on herättänyt valtavasti kiinnostusta sosiaalisessa mediassa, mutta kenelläkään ei tunnu vielä olevan käytännön kokemuksia palvelun toimivuudesta.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat