Kouvolassa leivottiin 10 uutta lottomiljonääriä – kaupunginjohtaja hehkuttaa historiallista tapausta: "Toivon, että jokainen kouvolalainen on elämässään onnellinen"

3:37
Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka kommentoi tuoretta lottovoittoa MTV Uutiset Livelle

Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka onnittelee kymmentä ihmistä, jotka voittivat miljoonaomaisuuden lotossa porukkapelissä Kouvolassa.

– Ihan mahtava uutinenhan tämä on meille kaupunkina myös, Kouvolan kaupunginjohtaja Marita Toikka iloitsee MTV Uutisten haastattelussa kymmenen pelaajan lottovoitosta.

– Kaupunginjohtajana toivon, että jokainen kaupunkilainen ja kouvolalainen on elämässään onnellinen ja tulee onnistumisia.

Toikka ei muista, että vastaavaa lottovoittoa olisi koskaan aiemmin tullut Kouvolaan ja pitää voittoa historiallisena Kouvolan kannalta. Täysosuma oli 10 miljoonan arvoinen ja vuoden toiseksi suurin.

Toikka toivoo, että osa rahoista päätyy aikanaan myös kouvolalaisten yrittäjien taskuun.

– Toivon, että onnekkaat voittajat hyödyntävät Kouvolan kaupungilla olevien yritysten palveluita. Meillähän löytyy sieltä joka lähtöön. Nyt voi varmasti tehdä ostoksia ihan eri tavalla kuin aiemmin.

– Ainahan tällainen piristysruisketta tuo, Toikka jatkaa.

Voittajista kolme oli käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia ja he saavat voittonsa kolmen viikon karenssiajan kuluttua pankkitileilleen, kunhan ovat käyneet todentamassa henkilöllisyytensä Veikkauksen verkkopalvelussa tai missä tahansa Pelaamossa, Feel Vegasissa tai Casino Helsingissä.

Muiden voittajien on lunastettava voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingin Pohjois-Haagasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja