Kourtney Kardashian järjesti näyttävät jouluaaton juhlat – North West pääsi esiintymään huippusuositun artistin kanssa

Suomi mainittu! Julkkisdynastiaan kuuluva Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa – tässä ote Suomen-vierailusta 1:12
Kourtney Kardashian kävi salalomalla Lapissa vuonna 2019!

Mediapersoona Kourtney Kardashian piti puolisonsa Travis Barkerin kanssa prameat kekkerit.

Seurapiiritähti Kourtney Kardashian ja hänen aviopuolisonsa ja Blink-182-yhtyeen rumpali Travis Barker  järjestivät jouluaattona 24. joulukuuta perinteiset juhlat laajalle perheellensä Calabasasissa, Kaliforniassa. Kourtney jakoi juhlista kuvia 28. joulukuuta Instagramissa.

Kuvia voit selata nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kourtneylla ja Travisilla on jo itsellään suuri uusioperhe, johon kuuluvat Kourtneyn pojat Reign Aston, 8, ja Mason Dash, 13, ja tytär Penelope Scotland, 10 sekä Travisin tytär Alabama Luella, 17, ja poika Landon Asher, 19. Travis on myös isäpuoli Atiana de la Hoyalle, 23.

Kourtneylla oli juhlissa yllään ihonmyötäinen, valkoinen iltapuku ja Travisilla musta smokki sekä pitkä, musta turkis. Kourtneyn tytär Penelope jäljitteli äitinsä tyyliä valkoisessa mekossaan.

– Yksi ilta ennen joulua, vuodesta 1979, Kourtney kirjoitti kuvien yhteyteen englanniksi.

Kuvissa vilahtelivat lasten lisäksi ainakin Kourtneyn äiti  Kris Jenner, joka oli niin ikään sonnustautunut punaiseen röyhelöiltapukuun.

Juhlissa esiintyi huippusuosittu artisti Sia, jonka esiintymisestä Kourtneyn sisko Khloé Kardashian oli jakanut videoita Instagramin tarinat-osiossa. Sian kanssa lavalle pääsi Kim Kardashianin tytär  North West ja yhdessä he esittivät kappaleen Snowman. Myös Kim jakoi videon Sian ja Northin esiintymisestä.

Videon voit katsoa klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sia on perheen pitkäaikainen ystävä.

Lue myös:

    Uusimmat