Mainos

Poliisilla erikoinen joulukampanja Yhdysvalloissa – seteleitä sakkojen sijaan

Poliisit Georgian osavaltiossa Yhdysvalloissa etsivät piristystä kaipaavia kuskeja ja ovat antaneet sakkolappujen sijaan pysäytetyille 100 dollarin seteleitä jouluisena yllätyksenä.

Nimeämätön lahjoittaja antoi 5400 dollaria hyvän mielen kampanjaa varten, kertoi Monroen alueen sheriffi J.C. Bittick. Hänen työntekijänsä jakavat seteleitä pienten liikennerikkomusten takia pysäytetyille autoilijoille noin 60 mailin päässä Atlantan kaupungista.

– Lahjoittajasta tämä oli mukava idea saada kaikki ajattelemaan hyvää lainvalvojista. Samalla se oli hyvä keino antaa jotakin takaisin yhteisölle jouluna, Bittick kommentoi.

Poliiseja on ohjeistettu antamaan 100 dollarin seteleitä henkilöille, jotka “näyttävät olevan niiden tarpeessa”. Yksin rahalahjan saaneista oli nainen, jonka takapenkillä istui monta lasta.

– Saanko halata, kysyi puolestaan yksi pysäytetyistä autoilijoista poliisilta, joka antoi kuskille sakon sijasta setelin.

Idea on lähtenyt laajentumaan ja nyt toinen nimetön lahjoittaja on antanut kampanjaan 5000 dollaria lisää, jotta joulurahaa voitaisiin jakaa myös ensi viikolla.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.