Mainos

Koulubussin kuljettaja lähti väärään suuntaan ja teki kohtalokkaan käännöksen moottoritiellä – kaksi kuoli, kymmeniä loukkaantui

0:51

Yhdysvalloissa New Jerseyn osavaltiossa on nostettu syyte koulubussin kuljettajaa vastaan, yhden oppilaan ja yhden opettajan tappamisesta.

Katso videolta animaatio käsittämättömästä tilanteesta!

Tapaus sattui viime viikon torstaina, kun 77-vuotias linja-autonkuljettaja Hudy Muldrow oli ajamassa koulubussia ja lähti vahingossa väärään suuntaan moottoritiellä.

Muldrow keksi kohtalokkaan ratkaisun ja päätti tehdä U-käännöksen moottoritien kaistojen välisellä viheralueella olleessa ylityspaikassa.

Hän yritti kääntyä oikoreitille oikeanreunimmaiselta kaistalta suoraan vasemmanpuoleisen kaistan yli, mutta käänsikin bussin suoraan raskaan dumpperirekan eteen.

Linja-autossa oli kyydissä onnettomuushetkellä 44 matkustajaa.

Oppilas ja opettaja kuolivat

Traagisessa onnettomuudessa kuoli 10-vuotias oppilas Miranda Vargas sekä koulun opettaja 51-vuotias Jennifer Williamson.

Loput kyydissä olleet ja dumpperin kuljettaja kiidätettiin sairaalahoitoon. Osa loukkaantui vakavasti.

Tapauksen tutkinta on edelleen kesken. Poliisi on pidättänyt Muldrowin, ja häntä odottaa vangitseminen. Hän itse kiistää syyllisyytensä.

Viranomaiset kertoivat CNN:lle, että kuljettajalla on entuudestaan 16 liikennerikkomusta, ja hänen ajolupansa on otettu väliaikaisesti pois 14 kertaa neljän vuosikymmenen aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.