Kotimaa24: Myös Haglund kokenut uhkailua

Puolustusministeri Carl Haglund (rkp.) kertoo saaneensa samankaltaisia uhkauksia kuin viime päivinä on tullut julkisuudessa esille. Haglund kommentoi asiaa Kotimaa24-verkkosivuston haastattelussa.

Ruotsin- ja kaksikielisten julkisuuden henkilöiden kokemat uhkailut nousivat julkisuuteen sen jälkeen, kun toimittaja Bettina Sågbom sanoi saaneensa maanantaina esitetyn ohjelmansa jälkeen koko perhettään koskevan uhkauksen.

Myös muun muassa Helsingin Sanomien vastaavaa päätoimittajaa Riikka Venäläistä ja rkp:n varapuheenjohtaja Päivi Storgårdia on uhkailtu.

Haglundin mukaan hänkin on joutunut aiemmin samankaltaisten uhkausten kohteeksi.

– Arkeeni se ei juuri vaikuttanut, meillä ministereillä on aika tiukat turvajärjestelyt muutenkin. Se vaikutti ehkä enemmän henkisesti, Haglund toteaa Kotimaa24:lle.

Puolustusministerin mielestä on positiivista, että julkisessa keskustelussa nettiuhkailu on tuomittu. Kaiken kaikkiaan hän pitää uhkailua hyvin vakavana ilmiönä.

- Edellytän, uskon ja toivon, että poliisi tekee kaikkensa pystyäkseen jäljittämään henkilön tai henkilöt, jotka ovat tämän takana

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat