Koskettavuuden huippu! Vaimo vajosi koomaan jo vuonna 2014 – aviopari juhli silti 50-vuotishääpäiväänsä

Wang ja Feng juhlivat 50-vuotishääpäiväänsä sairaalassa. Jo 1960-luvulla avioituneen parin toive romanttisista hääkuvista toteutettiin samalla!

78-vuotias kiinalaismies valloitti maailman sydämet juhlistettuaan hääpäiväänsä vaimonsa kanssa. 73-vuotias, Wang-sukunimellä tunnettu vaimo on ollut tehohoidossa jo vuosia, ja hän on koomassa, kertoo Daily Mail.

Tämä ei estänyt Feng-sukunimellä tunnettua aviomiestä pujottamasta kultasormusta vaimonsa sormeen parin 50-vuotisen liiton kunniaksi. Paikallisten kuvausten mukaan mies myös piteli vaimonsa kättä ja jutteli hänelle.

Parin toive romanttisista hääkuvista toteutettiin

Juhlan järjestivät parista kovasti välittävät henkilökunnan jäsenet. Sormuksenkin he ostivat omilla rahoillaan, ja tarjolla oli jopa hääkakkua! Jo 1960-luvulla avioituneen parin toive romanttisista hääkuvista toteutettiin samalla. Tuolloin pariskunnalla ei ollut varaa kuviin.

Feng oli eleestä hyvin liikuttunut. Hän uskoo vaimonsa olevan iloinen kuvista.

– Tunnen, että hän saattoi tuntea sen, koska hän reagoi isosti. Hän avasi silmänsä hieman suuremmiksi kuin yleensä, kuin hän haluaisi nähdä hetken ja muistaa sen, Feng kommentoi paikallisille Qianjiang Evening News -uutisille.

Wang vajosi koomaan jo vuonna 2014 halvauskohtauksen serauksena. Feng on vieraillut usein hänen luonaan vain pidelläkseen vaimonsa kättä ja jutellakseen hänelle kodin asioista.

***

0:53

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja