Connie, 22, jakoi koskettavat kuvat vaikeasta anoreksiakamppailustaan: "Kaikkien ei tarvitse näyttää Victoria's Secretin malleilta"

Vaikeasta anoreksiasta toipuva Connie Inglis haluaa jakaa paranemistarinansa sosiaaliseen mediaan ja osoittaa, ettei kukaan ole yksin.

Englantilainen Connie Inglis, 22, on kamppaillut anoreksian kanssa 10-vuotiaasta saakka. 12 vuoden aikana nainen on joutunut kolme kertaa sairaalahoitoon.

Pahimmillaan kaksi vuotta sitten Connie painoi keskimäärin saman verran kuin viisivuotias. Hänen ei odotettu elävän enää kauaa.

– En oikeastaan välittänyt elämisestä tai kuolemasta, minua ei kiinnostanut. Halusin vain pudottaa kaiken painon, Connie kertoo BBC:lle.

– Minun piti mennä siihen pisteeseen asti, että sairaalassa oleminen ei ollut tarpeeksi hyvä. Ainoa asia, joka olisi ollut tarpeeksi hyvä, olisi jos sydämeni olisi pysähtynyt. Se olisi ollut ainoa asia, joka tyydyttää anoreksiani.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tarina kamppailusta kuvina Instagramiin

Nyt nuori nainen haluaa lähettää kannustavaa viestiä kaikille saman asian kanssa kamppaileville. Connie haluaa kannustaa kaikkia olemaan ylpeitä kehoistaan, ja kertoa, että kaikista vaikeuksista huolimatta voi aina parantua. Hän haluaa osoittaa, ettei kukaan ole yksin kamppailunsa kanssa.

Connie on luonut Instagramiin visuaalisen tarinan parantumisestaan. Naisella on jo yli 88 000 seuraajaa.

– En käytä Photoshopia, en muokkaa kuviani Instagramissa, en käytä filttereitä. Yritän näyttää todellisuuden, millainen tavallinen vartalo on. Kaikkien ei tarvitse näyttää Victoria’s Secretin malleilta koko ajan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Uskon, että ihmiset seuraavat minua, koska yritän olla rehellinen tililläni sen sijaan, että näyttäisin vain parantumiseni hyviä puolia. Näytän paljon negatiivisia puolia ja kuinka vaikeaa se on.

Viimeistä vuotta Leedsin taideyliopistossa opiskeleva Connie kertoo, että terveydenhuollolla ei ole tarpeeksi varoja hoitaa syömishäiriöitä.

– Se on todella ärsyttävää, koska vaikuttaa siltä, että jos en näännytä itseäni, niin kukaan ei ota minua vakavasti, Connie sanoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: BBC, Independent

***

7:43

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja