Kosinta meni pahasti pieleen: Disneylandin työntekijä pilasi tylyllä tavalla romanttisen hetken

Disneylandin työntekijä pilasi pariskunnan ikimuistoisen hetken ikävällä tavalla.

Monelle Disneyland kuulostaa paikalta, jossa olisi satumaista kosia tai tulla kosituksi. Valitettavasti erään pariskunnan maaginen hetki Pariisin Disneyland-huvipuistossa meni pilalle virkaintoisen työntekijän takia.

Mies oli valinnut kosinnan paikaksi Disneylandin ikonisen satulinnan edustan. Normaalisti kyseinen koroke, jossa kosinta tapahtui, on kielletty puiston asiakkailta. Metron mukaan hän oli kuitenkin etukäteen pyytänyt tutultaan, joka työskentelee puistossa, lupaa korokkeella kosintaan.

Kaikki näytti menevän alkuun hyvin ja viraaliksi nousseella videolla mies polvistuu tyttöystävänsä edessä sormusrasia käsissään. Sillä hetkellä takavasemmalta paikalle juoksee kuitenkin Mikki Hiiren korviin sonnustautunut puiston työntekijä.

Työntekijä juoksee pariskunnan välistä ja samalla nappaa korurasian miehen jo eteenpäin ojennetusta kädestä.

– Tämä sontakasa pilasi parhaan ystäväni hetken. Hän oli pyytänyt lupaa etukäteen, julkaisun saatetekstissä luki Redditissä.

Otettuaan sormusrasian miehen kädestä ohjaa hän pariskunnan astumaan alas satulinnan edustan korokkeelta ja alas portaita metalliselle aidalle.

– Kyllä, se on hieno paikka, mutta täällä se on kyllä vielä parempi, työntekijä sanoo videolla pariskunnalle.

Videolla kuuluu, kuinka tilannetta seuranneet ihmiset buuaavat, kun satumaiseksi suunniteltu kosinta päättyi niin yllättäen.

Disney pahoittelee

Julkaisun jakanut henkilö painottaa, että mies oli etukäteen pyytänyt luvan saada seistä korokkeella kosinnan ajan. Monet ovat olleet tuohtuneita huvipuiston työntekijän käytöksestä ja ovat kuvailleet ikimuistoisen hetken pilaamista julmaksi teoksi.  

Disney on sittemmin pahoitellut pariskunnalle tapausta ja kuinka työntekijät käsittelivät sen.

– Olemme pahoitelleet tapausta kyseiselle pariskunnalle ja tarjonneet korvausta, Disneyn tiedottaja kertoo.

Lähteet: Kameraone, Reddit ja Metro

Lue myös:

    Uusimmat