Korvattoman pupunpoikasen omistajalta suloinen teko – näitä korvia kelpaa taas esitellä!

1:31

Kolmijalkaisen ja korvattomuuden vuoksi kuuron pupun omistaja sääli lemmikkiään. Niinpä hän kutoi kanille tekokorvat, kertovat muun muassa 9GAG sekä Metro UK.

VIDEO: Rampa pupu löysi rakkauden.

Kalifornialainen Rodajia Welch, 22, sai Mimi-pupun sisarusparvineen, kun kanien entinen omistaja sairastui. Rodajiaa säälitti, kuinka erilaiselta korvaton ja kolmijalkainen Mimi näytti verrattuna sisaruksiinsa.

Samaan aikaan Rodajian poikaystävä törmäsi Kemonomimi-ilmiöön, jossa ihmiset pukeutuvat fiktiivisiksi hahmoiksi, joilla on päässään eläimen korvat.

– Se oli täydellistä, sillä hänellä (Mimillä) ei ollut ollenkaan korvia, joten hän voisi olla ihan mitä vain haluaisi, Rodajia sanoi.

Tai oikeammin, mitä omistaja halusi.

Tekokorvat eivät pupua haittaa

Jos kuvasarja ei näy, voit avata sen tästä.,

Jos kuvasarja ei näy, voit avata sen tästä.

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Nyt Mimi käyttää tavallisesti keskeltä vaaleanpunaisia pupunkorvia, mutta joskus päätä koristavat kukat tai jopa hiiren korvat.

– Ne eivät vaikuta häiritsevän häntä. Yleensä hän syö, eikä kiinnitä niihin paljoakaan huomiota, Rodajia sanoi.

Joskus tosin Mimi yrittää syödä myös tekokorvien nauhaa. Silloin omistaja ottaa korvat pois. Turvallisuussyistä Rodajia ei sido tekokorvissa roikkuvaa narua solmuun. Jos Mimi haluaa eroon korvistaan, se on päätä pyöräyttämällä helppo tehdä.

Sisarukset saattaisivat jyrsiä tekokorvat 

Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

​​​​​​​

Mitä Mimin sisarukset sitten ajattelevat kudotuista korvista? Rodajia ei tiedä, sillä ei ole antanut Mimin näyttäytyä korvineen muiden pupujen edessä. Hän pelkää, että sisarukset yrittäisivät syödä korvat.

Kenties jatkossa Mimi voi käyttää korviaan missä vain, sillä Rodajia aikoo luovuttaa muut sisarusparveen kuuluvat puput uusille omistajille. Etujalaton ja kuuro Mimi kuitenkin jää Rodajian hellään huomaan.

Lähde: 9GAG, Metro UK

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja