Kortney murskaa vesimeloneja reisiensä välissä – rikkoi erikoisen maailmanennätyksen

Erikoinen, mutta toimiva tapa voimaannuttaa naisia: Kortney rikkoo ennätyksiä ja vesimeloneita paljailla reisillään 1:02
Katso videolta Kortneyn ennätyksiä rikkonut suoritus vesimelonien kanssa.

Las Vegasissa todistettiin äskettäin erikoisen maailmanennätyksen paukkumista.

Kortney Olson rikkoi epävirallista maailmanennätystä rikottuaan kolme vesimelonia jaloillaan. Kolme vesimelonia murskaantui naisen reisien välissä 7,5 sekunnissa.

Vesimelonin murskaaminen vaatii yli 165 kilogramman puristusvoiman.

Olson on ammatiltaan kehonrakentaja ja personal trainer. Hän lähti rikkomaan erikoista maailmanennätystä tarkoituksenaan inspiroida muita naisia.

– Elämme yhteiskunnassa, jossa nainen on heikompi sukupuoli. Haluan, että naiset tietäisivät olevansa tasa-arvoisia, vaikka meillä jokaisella onkin erilaiset lähtökohdat siihen, mitä voimme voimillamme tehdä. Loppujen lopuksi haluaisin naisten vain tietävän, että olemme tosi vahvoja, Olson kertoo CNN:lle.

Mercury News tietää kertoa, että Olson ei pelkästään rikkonut aiempaa naisen tekemää maailmanennätystä, vaan päihitti myös maailman nopeimpana vesimelonien rikkojana tituleeratun miehen ennätyksen. Vuonna 2017 iranilainen Rohollah Doshmanziari rikkoi kolme vesimelonia jaloillaan 10,88 sekunnissa.

Olson on nauhoittanut verkkoon myös kahdeksan viikon kurssin, jossa hän opettaa, kuinka vesimeloneja voi puristaa hajalle jaloilla.

– Elokuun 3. päivä on kansallinen vesimelonipäivä ja tavoitteeni on saada mahdollisimman monta naista mukaan, Olson visioi.

Kurssilla opetetaan muun muassa valitsemaan sopiva vesimeloni, puristamistekniikkaa, visualisointia ja käydään läpi ennakkoluuloja siitä, miksi yhteiskunnassa naista pidempään heikompana sukupuolena.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Mercury News ja CNN

Lue myös:

    Uusimmat