Mainos

Korson puukotus: Puukottajaa seuraamaan lähtenyt mies joutui itsekin uhriksi

Vantaan Korsossa puukotettiin eilen kolmea ihmistä. Sivulliset kertoivat alueella liikkuneen pitkän miehen veitsi kädessään.

Poliisi sai viiden aikaan iltapäivällä hälytyksen Vantaan Korsoon, jossa kahta naista oli puukotettu kaupan edessä. 31- ja 36-vuotiaat uhrit saivat puukotuksessa viiltohaavoja ylävartaloon. Poliisin mukaan heidän vammansa eivät ole hengenvaarallisia.

Sivulliset kertoivat poliisille paikalle liikkuneen pitkän miehen veitsi kädessä. Poliisin selvittäessä tapahtunutta, tuli sivullinen kertomaan, että junaradan toisella puolella on tapahtunut kolmas puukotus.

Korsonpolku 10:n kohdalla oli ambulanssin henkilökunta hoitamassa jalkoihin puukotettua 28-vuotiasta miestä. Mies oli tämänhetkisen tiedon mukaan lähtenyt seuraamaan epäiltyä puukottajaa kaupalta ja joutunut itsekin uhriksi.

Epäilty kertoi ravintolassa puukotuksista

Puukotuksesta epäilty mies tavoitettiin paikallisesta ravintolasta aamukolmen aikaan, kun ravintolasta oli soitettu hätäkeskukseen. Yksi asiakkaista oli kertonut puukottaneensa aiemmin illalla useita henkilöitä.

Törkeästä pahoinpitelystä epäillään 22-vuotiasta ulkomaalaista miestä. Puukotuksen motiivi on edelleen epäselvä. Poliisi jatkaa tapauksen selvittämistä kuulustelemalla epäiltyä sekä mahdollisesti myös uhreja.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.