Koronavirusta sairastava Tom Hanks julkaisi kuvan karanteenista: "Otamme päivän kerrallaan"

Näyttelijä Tom Hanksilla ja hänen vaimollaan koronavirustartunta 0:46
Näin Tom Hanks kertoi koronavirustartunnastaan.

Tom Hanks ja Hänen vaimonsa Rita Wilson sairastavat koronavirusta. 

Hollywood-näyttelijä Tom Hanks ja hänen vaimonsa Rita Wilson ovat paraikaa karanteenissa Australiassa koronavirustartunnan vuoksi. Hanks julkaisi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän poseeraa hymyilevän vaimonsa kanssa. 

– Haluan kiittää heitä kaikkia, jotka ovat pitäneet meistä niin hyvän huolen. Olemme tällä hetkellä eristyksissä, emmekä levitä koronavirusta kehenkään. On niitä, joilla tämä virus voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Otamme yhden päivän kerrallaan. Pääsemme kaikki tästä yli seuraamalla asiantuntijoiden määräyksiä, sekä pitämällä huolta itsestämme ja muista, eikö vaan? Hanks kirjoittaa. 

Hanks kertoi koronavirustartunnastaan Twitter-tilillään Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä. 63-vuotias Hanks on ensimmäinen eturivin Hollywood-tähti, joka on kertonut julkisesti koronavirustartunnasta. 

Pariskunta on ollut Australian Gold Coastilla kuvaamassa australialaisen Baz Luhrmannin ohjaamaa, Elvis Presleystä kertovaa elokuvaa. Hanks esittää elokuvassa Elviksen pitkäaikaista manageria, "eversti" Tom Parkeria.

Lue myös:

    Uusimmat