Koronavirus jyllää Suomessa – myös julkkiskauppias Sampo Kaulanen ryhtyi toimiin

Korona pähkinänkuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta 1:55
Korona pähkinän kuoressa – Tämä kaikki sinun täytyy tietää viruksesta

Julkisuudesta tuttu kauppias Sampo Kaulanen on ryhtynyt kaupallaan toimiin, jotta henkilökunta ja asiakkaat eivät altistuisi pöpöille.

Muun muassa Selviytyjät Suomi- ja Diili-sarjoista tuttu Sampo Kaulanen on monien suomalaisten tuntema kauppias Jounin kaupan somesuosion myötä.

Kaulanen paljastaa nyt Instagram-tilillään, kuinka Ylläksellä sijaitsevassa kaupassa on varauduttu koronaepidemiaan. Hän kertoo päivityksessään, että kaupassa on ryhdytty toimiin, jotta henkilökunta ja asiakkaat eivät altistuisi pöpöille haastavina aikoina.

– Toivomme, että asioidessanne kaupassa pyritte pitämään metrin ”hajuraon” muihin, kauppias ohjeistaa ensimmäisenä.

Ylläksen alueella ei Kaulasen tiedon mukaan ole vielä havaittu koronatartuntoja, mutta kaupan oville on silti ilmestynyt ohjeita, joilla tartuntavaaraa voitaisiin minimoida.

– Terveiden tulisi kiinnittää erityistä huomiota käsihygieniaan. Älkää kosketelko kauheasti yleisiä pintoja ja peskää kätenne huolellisesti saippualla vähän väliä. Hanat kannattaa sulkea kuivauksen jälkeen paperilla, Kaulanen muistuttelee.

Lisäksi pääovelle on ilmestynyt kumihanskoja ja käsidesiä.

– Niitä olisi suotavaa käyttää, kauppias toivoo ja kehottaa kipeäksi itsensä tuntevia hoitamaan ostoksensa mieluummin niin, että ruoat toimitetaan kotiovelle.

– Voimia ja siunausta kaikille, hän toivottelee vielä kirjoituksensa lopuksi.

MTV Uutiset ei tavoittanut Kaulasta kommentoimaan, onko koronaepidemia heijastunut turistien määriin tai aiheuttanut hamstrausilmiötä pohjoisessa.

Lue myös:

    Uusimmat