Manchester United eristi uuden hankintansa seuran toiminnasta koronavirushuolien vuoksi

9:32
Videolla Lukas Hradecky torjuu voiton Leverkusenille.

Jalkapallojättiläinen Manchester United on eristänyt tammikuun siirtoikkunassa hankkimansa nigerialaisen Odion Ighalon joukkueen toiminnasta, kertoo The Mirror -lehti. Lehden mukaan Ighalo on harjoitellut muun joukkueen ulkopuolella varotoimenpiteenä koronavirushuolien vuoksi.

Manchesterilaisseura hankki Ighalon loppukauden kestävällä lainasopimuksella kiinalaisesta Shanghai Shenhua -seurasta tammikuun lopussa.

Ighalo ei ole kuitenkaan päässyt harjoittelemaan Unitedin harjoituskeskuksessa Carringtonissa mahdollisen koronavirusriskin vuoksi. Hyökkääjä on harjoitellut Englannissa yksityisen valmentajan johdolla muun joukkueen ulkopuolella.

Kyseessä on varotoimenpide. Ighalo matkusti Kiinasta Englantiin alle kaksi viikkoa sitten. Koronaviruksen itämisaikana on pidetty juuri kahta viikkoa.

Ighalo ei myöskään matkustanut muun joukkueen mukana Espanjaan, missä United leireilee kuuden päivän ajan Valioliigan talvitauon aikana. Mirrorin mukaan seurassa oltiin huolissaan, että koronaviruksen takia tiukentuneet rajamuodollisuudet olisivat voineet estää alle 14 päivää sitten Kiinassa olleen Ighalon pääsyn maahan.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjär kertoi Mirrorille Ighalon harjoittelevan leirin ajan oman ohjelmansa mukaisesti Englannissa.

– Odion pysyy Mancheterissä. Hän on tullut Kiinasta viimeisen 14 päivän aikana, emmekä voi olla varmoja, pääseekö hän takaisin Englantiin, jos hän lähtee maasta, Solskjär sanoi.

– Tietysti hän olisi halunnut lähteä muiden mukana ja tutustua pelaajiin, mutta emme halua ottaa sitä riskiä.

Ighalon odotetaan olevan Unitedin käytettävissä ensi viikon maanantaina, kun United matkustaa Chelsena vieraaksi Lontooseen.

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja