Koronavirukselta eristäytynyt George R. R. Martin on kirjoittanut uutta Game of Thrones -romaaniaan: "Vietän enemmän aikaa Westerosissa kuin oikeassa maailmassa"

Edes jotain positiivista on tapahtunut koronaviruksen ympärillä pyörivässä maailmassa.

71-vuotias fantasiakirjallisuuden supertähti, kirjailija George R. R. Martin on kaikessa hiljaisuudessa kirjoittanut uutta Game of Thrones - romaaniaan.

Martin ilmoitti tiistaina blogissaan, että Tuulen ja jään laulu -kirjasaagan kuudes osa The Winds of Winter on tuloilaan. Kirjasaagan ensimmäinen osa Valtaistuinpeli (A Game of Thrones) julkaistiin vuonna 1991. Kirjoihin perustuva televisiosarja Game of Thrones (2011-2019) saavutti suursuosion.

– Totuuden nimessä vietän enemmän aikaa Westerosissa kuin oikeassa maailmassa, Martin kertoo blogissaan viitaten kirjoista ja sarjasta tuttuun fiktiiviseen maanosaan.

Blogissaan kirjailija vertaa luomansa maailman tilannetta oikean maailman tilanteeseen.

– Asiat ovat aika synkästi seitsemässä kuningaskunnassa, mutta ei ehkä yhtä synkästi, kuin asiat voivat olla täällä jatkossa.

Kirjailija on eristäytynyt muulta maailmalta ja keskittynyt kirjoittamiseen. Koronaviruspandemiasta huolimatta hänellä ei ole hätää.

– Olen tietoinen siitä, että kuulun ikäni ja fyysisen kuntoni takia riskiryhmään. Voin kuitenkin hyvin tällä hetkellä.

Hän on varautunut tilanteeseen ja eristänyt itsensä syrjäiseen olinpaikkaan. Martinilla on yksi avustaja läsnä olinpaikassaan.

Tulen ja jään laulu -kirjasaagan viides osa Lohikäärmetanssi julkaistiin jo vuonna 2011. The Winds of Winter -kirjan julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Lähde: Just Stared

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja