George R. R. Martin teki paljastuksen Game of Thronesin spin-off-sarjasta: "Starkit ovat ehdottomasti mukana"

George R.R. Martin kertoi, mitä Game of Thrones -sarjan spin-offissa on luvassa.

Game of Thrones -sarja voi olla päättynyt, mutta matka fantasiamaailmassa ei. Vaikkei kirjailija George R. R. Martin ole saanut vielä valmiiksi sarjan mukailemia teoksia, on hän ehtinyt heittäytyä mukaan tekemään tv-sarjan esiosaa. Martin toimii sarjan toisena tuottajana.

E! Online -sivuston haastattelussa Martin paljasti, mitä uutuussarja pitää sisällään. Sarjaa kuvataan tällä hetkellä Pohjois-Irlannissa, jossa myös osa Game of Thrones -sarjan kohtauksista kuvattiin.

– Starkit ovat ehdottomasti mukana. Tietenkin myös valkoiset kulkijat ovat paikalla – tai "muut", kuten minä kutsun heitä kirjoissani, ja se tulee olemaan heidän roolinsa. Mukana on myös hurjasusia ja mammutteja, Martin kertoi.

Uutuussarja tulee käsittelemään aikaa ennen Game of Thrones -sarjan tapahtumia, ja se sijoittuu tuhansia vuosia ajassa taaksepäin. Sen rooleissa nähdään ainakin Naomi Watts, Naomi Ackie, Denise Cough, Josh Whitehouse, Jamie Campbell Bower, Sheila Atim, Ivanno Jeremiah,Georgie Henley, Alex Sharp ja Toby Regbo.

Lähde: E! Online

Lue myös:

    Uusimmat