Koronan sairastanut Lewis Hamilton yskien tv-haastatteluun: "Olen vain kiitollinen, että olen terve ja elossa"

Lewis Hamilton kertoo olleensa kaukana täydestä iskusta F1-kauden päättäneessä Abu Dhabin osakilpailusta. Koronaviruksen sairastanut mestari ei ole ehkä koskaan ollut vastaavassa tilassa.

Hamilton ajoi Red Bullin Max Verstappenin ja oman tallikaverinsa Valtteri Bottaksen jälkeen maaliin kolmantena.

Hän saapui kisan jälkeen haastattelupisteelle yskien. Vielä torstaina oli epäselvää, pystyykö Hamilton ajamaan kauden päätöksessä.

– Tämä kisa oli fyysisesti todella kova minulle. Olen koko vuoden ollut fyysisesti hyvässä kunnossa, mutta tänään en tosiaan ollut. Olen vain onnellinen, että se on ohi, Hamilton totesi.

– Kun ottaa huomioon viimeiset kaksi viikkoa, jotka minulla on ollut, olen aidosti tyytyväinen viikonloppuuni. En ole ihan täydessä kunnossa.

Mercedes-talli kertoi Hamiltonin sairausloman aikana, että mestarikuski on todella saanut oireista osansa. Toipuminen kestää aikansa.

– En ole ehkä ollut koskaan niin heikossa hapessa. Mutta kun katsoo valoisaa puolta, niin selvisin siitä. En olisi kuvitellut missään kohtaa viime viikolla, että olisin täällä.

– Olen vain kiitollinen, että olen terve ja elossa. Nyt yritän päästä treeneihin takaisin ja saada kroppani kuntoon, Hamilton totesi.

Lue myös:

    Uusimmat