Vaikka koronakriisi pakotti Kari Aihisen sulkemaan ravintolansa, on kokki kiitollinen ajasta, jonka hän saa nyt viettää lastensa kanssa.
Kaappaus keittiössä -sarjasta tutun kokin ja keittiömestari Kari Aihisen arki muuttui kertaheitolla puolitoista kuukautta sitten, kun koronavirusepidemia sai alkuun useita rajoitustoimia Suomessa. Aihinen joutui sulkemaan vastikään Helsinkiin avatun Version-ravintolansa, sekä Turussa sijaitsevan Roster-ravintolansa. Tällä hetkellä Aihisen arki koostuu kahden ala-asteikäisen poikansa päivien pyörittämisestä.
– Yhdeksästä kahteen olen luokanopettaja ja loppupäivä sitten tehdään jotain sporttia jätkien kanssa.
Aihinen toivoo kovasti, että ravintoloiden ovet saataisiin jälleen auki 1. kesäkuuta. Katseensa hän on kuitenkin kääntänyt jo tulevaan vuoteen, että miten tilanne todella tulee lopulta näkymään alalla.
– Millaista se avaaminen on, miten tästä elpyy, kuka käy ravintolassa.
– Tässähän on mennyt vasta tämä huhtikuu, eli tämä on ollut tämmöinen esileikki. Sanon, että ne ravintolat, jotka ovat auki ensi vuoden huhtikuussa, ovat selviytyjiä.

