Korona vei viimeisillään raskaana olevan Johanna Pulkkisen sairaalaan – tosi-tv-tähti kertoo: "On kyllä sellainen yhdistelmä, mitä en ihan heti unohda"

4:33
Koronatesti muuttui painajaiseksi: 10 senttimetriä pitkä tikunpätkä oli miehen nenässä kuusi päivää

Viimeisillään raskaana oleva Johanna Pulkkinen kertoo Instagramissa, että koronavirus on tehnyt viimeisistä raskausviikoista todella tukalia.

Muun muassa Big Brotherista ja Viidakon tähtösistä tuttu Johanna Pulkkinen kertoi pari viikkoa sitten MTV Uutisille olevansa perheineen eristäytyneenä kotiinsa, kun koko perheellä todettiin koronavirustartunta.

Pulkkisella ja tämän puolisolla on kaksi lasta ja parin kolmannen lapsen syntymä on lähellä, sillä Pulkkinen on viimeisillään raskaana. Pulkkinen kertoi MTV:lle helmikuun puolivälin tienoilla, että oireet ovat olleet kaikilla varsin lieviä. Nyt tilanne on kuitenkin äitynyt pahemmaksi, sillä Pulkkinen on viettänyt jo viikon verran sairaalassa.

– Tiistaina aamulla mulla oli uusi lääkäriaika. Otettiin lisää testejä ja tulehdusarvo oli noussut. Olin jo ollut todella kovan kuumeen ja muiden oireiden takia tosi loppu, ja tähän päälle tietenkin stressi vauvasta mahassa, kirjoittaa Pulkkinen, jolta tilanne oli vienyt yöunet ja ruokahalun.

– Lääkäri teki päätöksen et laittoi lähetteen osastolle, hän kertasi muutama päivä sitten julkaisemansa kuvan yhteydessä Instagram-tilillään.

Pulkkinen kirjoittaa olevansa keuhkosairauksien osastolla Jorvin sairaalassa ja olevansa helpottunut siitä, että sairaalassa on varmistettu myös vauvan saavan koko ajan happea, vaikka äidin keuhkokuvissa näkyi korona aiheuttamia muutoksia.

– Keuhkokuvissa näkyi jotain koronan aiheuttamia mustia pilkkuja ympäriinsä, jos muistan oikein mitä keuhkolääkäri kertoi, mutta ei mitään viitteitä keuhkokuumeesta, hän kirjoitti.

Pulkkinen kertoo kärsineensä sairaalassa myös toisesta vaivasta, sillä jo aiemmin yskimisestä kipeytyneestä selästä kuului poksahdus, jonka seurauksena kipu yltyi sairaalassa.

– Iso kiitos hoitajille, että ne ainakin yrittivät varmasti kaikkensa. Milloin tuotiin lämpöpussia ja kylmäpusseja siihen selkään, vaikka sekin osasto oli täynnä porukkaa ja kädet varmasti täynnä työtä, hän kiitteli ja kertoi kommenttikentässä päässeensä välillä takaisin kotiin sairastamaan.

Hän joutui sairaalaan kuitenkin uudestaan tällä viikolla, eikä kunto ole vieläkään hyvä. Maanantai-iltana Pulkkinen kertoi Instagramin Stories-osiossa, että hänet siirrettiin Espoon sairaalasta Helsingin Naistenklinikalle, missä vauvan sydänääniä on seurattu tarkkaan. Myös Pulkkisen selkä on yhä kipeä.

– Harmittaa kyllä niin paljon, kun piti tulla tämä korona just nyt. Tietty mieluummin ei olisi tullut ollenkaan, mutta tämä ja loppuraskaus on kyllä sellainen yhdistelmä, mitä en ihan heti unohda, hän kirjoitti.

Pulkkinen kehotti MTV:n haastattelussa ihmisiä hakeutumaan koronatestiin äärimmäisen matalalla kynnyksellä, sillä hänenkin perheessään tartunnasta viesti ainoastaan hyvin lievä kurkkukipu. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja