Johanna Pulkkisen perheen kaikki jäsenet saivat koronatartunnan – tosi-tv-tähti on itse viimeisillään raskaana

Johanna Pulkkinen kertoo kaikkien perheenjäsenten voivan hyvin. 

Tositelevisio-ohjelmista tunnettu Johanna Pulkkinen on tällä hetkellä kotieristyksessä miehensä ja pariskunnan kahden lapsen kanssa, sillä kaikilla perheenjäsenillä on todettu positiivinen koronavirustartunta. Pulkkisen aviomies oli käynyt hiljattain koronatestissä hieman kipeän kurkun takia ja saanut testistä vastaukseksi positiivisen tuloksen. Aviomiehen positiivisen tuloksen jälkeen Pulkkinen varasi ajan testiin itselleen sekä 5-vuotiaalle pojalleen ja vuoden ikäiselle tyttärelleen. 

Pulkkinen kertoo MTV Uutisille, ettei ollut yllättynyt siitä, että koko perhe sai positiivisen tuloksen sen jälkeen, kun hänen aviomiehellään todettiin tartunta. Kaikki perheessä ovat Pulkkisen mukaan olleet toistaiseksi erittäin hyvävointisia ja tähän mennessä oireet ovat olleet Pulkkisen mukaan lievän flunssan kaltaisia. 

– Tähän asti kaikki on mennyt ihan hyvin. Kaikille kenelle oireita on tullut, on tullut lieviä oireita, Pulkkinen kertoo. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tartunta huolestutti Pulkkista itseään kuitenkin aluksi, sillä hän on raskaana. Pulkkisen kolmannen lapsen laskettu aika on maaliskuussa. Lääkäristä on kuitenkin oltu Pulkkisen mukaan erittäin hyvin hänen sekä koko perheen tukena tilanteessa. 

– Nyt mulla on verenohennuslääkitys, jota piikittelen siihen asti, että mulla on sektio, ja vielä sen jälkeenkin. Tosi hyvin on huomioitu tämä, he tekevät sellaisia tarkastuspuheluita ja kyselevät meidän kuulumisia ja mikä vointini on. 

Perheenjäsenten eristysaika on kymmenen päivää oireiden alkamisesta, kuten yleinen linjauskin on. Pulkkisen mukaan perheen aika on kulunut hyvin kotosalla yhdessä puuhaillessa sekä kotia siivoillessa. Perheelle on myös annettu lupa ulkoilla sellaisissa paikoissa, missä muita ihmisiä ei ole. 

– Ollaan käyty tuolla lähimetsässä ulkoilemassa. 

Pulkkinen kehottaa ihmisiä hakeutumaan koronatestiin äärimmäisen matalalla kynnyksellä, sillä hänenkin perheessään tartunnasta viesti ainoastaan hyvin lievä kurkkukipu. Hän myös kiittelee tartuntatautiyksikön nopeaa sekä ammattimaista toimintaa hänen perheensä tilanteessa. 

– Heille kyllä iso kiitos, hoitavat töitään tosi hienosti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja