Koripallolegendan luksustalo ei kiinnosta ketään – edes puoleen hintaan!

Entinen koripalloilijatähti Michal Jordan ei yrityksistä huolimatta saa myytyä luksuskotiaan.

Ex-koripalloilija Michael Jordanin talonmyymisprojekti ei oikein ota onnistuakseen. Jo yli puolitoista vuotta sitten hulppean lukaalinsa myyntiin laittanut Jordan päätyikin taannoin yllättävään ratkaisuun päättäessään huutokaupata yli 5 000 neliömetrin kokoisen talonsa. Valitettavasti tämäkään ei tuottanut tulosta.

LUE MYÖS:

Alunperin Jordan yritti myydä jo 20 vuotta sitten suunnittelemaansa ja rakennuttamaansa taloa reilulla 20 miljoonalla eurolla siinä onnistumatta. Jos urheilulegenda olisi onnistunut, olisi kyseessä ollut Chicagon historian hinnakkain talokauppa. Myöhemmin Jordan alensi hintaa kuudella miljoonalla eurolla, mutta sekään ei saanut ostajia liikkeelle. Vihdoin Jordan päätti huutokaupata koko lukaalin, mutta yksikään ihminen ei innostunut 9,5 miljoonan euron lähtöhinnasta, vaikka se on jo reilusti yli puolet vähemmän kuin alkuperäinen hintapyyntö.

Tilaa, huoneita ja mahdollisuuksia ei urheilutähden hulppeasta talosta puutu. Täysin kalustettuna myytävässä, upeassa luksustalossa on muun muassa yhdeksän makuuhuonetta, 15 kylpyhuonetta, 4 erillistä WC:tä, täysikokoinen koripallokenttä sekä viinikellari. Pihalta löytyvät niin golf-viheriö, uima-allas kuin tenniskenttäkin.

Kartanon yhteydessä on myös kolmen makuuhuoneen vierastalo keittiöllä, kylpyhuoneilla sekä omalla sisäänkäynnillä varustettuna.

Jordanin leiristä kuuluu kuitenkin myös hyviä uutisia. TMZ:n mukaan tähti odottaa identtisiä kaksostyttöjä yhdessä vaimonsa Yvette Prieton kanssa. Jordanilla on kolme aikuista lasta edellisestä avioliitosta.

Katso esittelyvideo Jordanin hulppeasta kartanosta!

Upotettavan Youtube-videon id


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen, hannakaisa.taskinen(at)mtv.fi

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat