Köpi Kallio paljastaa todelliset tuntemuksensa sketsihahmokisan lopputuloksesta – näin hän kommentoi tulevaisuuttaan Putouksessa

VV Lahtinen 4:33
VV Lahtinen esitteli kauden finaalilähetyksessä ystävänsä

Köpi Kallion sketsihahmo VV Lahtinen sijoittui toiselle sijalle Vuoden sketsihahmo 2024 -kilpailussa.

Putouksen 16. tuotantokausi huipentui lauantaina 9. maaliskuuta näyttelijä Nicklas Pohjolan sketsihahmon Matti McConaugheyn voittoon. Toiselle sijalle Vuoden sketsihahmo -kilpailussa tuli näyttelijä Köpi Kallion hahmo VV Lahtinen. 

Kallio kertoi lähetyksen päätteeksi MTV Uutisille, ettei yllättynyt sketsihahmokilpailun lopputulemasta lainkaan.

– Kuka tahansa, joka tätä ohjelmaa on katsonut ensimmäisestä jaksosta lähtien, varmasti tiesi, että Niken hahmo on niin älyttömän hyvä ja hauska. Olisin ollut jopa vähän pettynyt, jos olisin itse ollut voittaja, hän sanoi.

– Mielestäni tämä viimeinen jakso osoitti, että Nikke on tehnyt paljon duunia hahmonsa tekemiseen, joka on kuitenkin aika vähäsanainen eikä tekstiä ole ehkä niin paljoa. Itselleni on taas luontaista, että kirjoitan paljon. Niken näyttelijäntaidot ja kaikki muut lahjakkuudet tulivat tässä aika hienosti esiin, hän jatkoi.

Kallio on saanut nuorempien katsojien vanhemmilta viestejä, joissa nämä ovat kertoneet tunnistavansa VV-hahmoa omissa lapsissaan. Hän on saanut hahmostaan kiitosta katsojilta.

– Sain itseasiassa juuri Ile Uusivuorelta viestin, jossa hän kertoi, että heillä kotona yksi skideistä saa välillä itsensä kiinni, että "Nyt mä olen ihan VV!". Hän sanoi, että kiitos, että olet tehnyt tällaisen yhteiskunnallisen panoksen tässä kasvatustyössä, Kallio kertoi.

Kallio myös paljasti, ettei VV Lahtinen ollut hänen ensimmäinen hahmovaihtoehtonsa. Hän veikkasi, että hänen kauden toisessa lähetyksessä esittelemänsä Veijo Challenger Kallio -hahmo olisi edennyt jatkoon. 

– Olin ehkä vähän laskenutkin sen varaan. Tästä tuli mielenkiintoinen kausi, kun VV menikin jatkoon, hän tuumasi.

Sketsihahmo: Veijo Challenger Kallio 1:59
Tällainen oli Veijo Challenger Kallio- hahmo.

Kallio ei kertomansa mukaan aio tehdä hahmokeikkoja VV Lahtisella. Edelliskauden sketsihahmollaan Kari Mutasella hän on heittänyt tasan yhden keikan. 

– Jatkan keikkailua stand up -rintamalla taas ihan normaalisti. Siinä saan omana itsenäni viihdyttää ihmisiä. Hahmokeikkailu ei ole ehkä ihan minun juttuni. Veikkaan, että VV menee nyt vihdoin omaan huoneeseensa.

Kallio ei vielä osaa sanoa, oliko Putouksen 16. kausi hänen viimeisensä. Hän kertoi jo ennen kauden alkua MTV Uutisille, että joutui pohtimaan ohjelmaan toistamiseen osallistumista tovin aikaa.  

Kyllä minusta tuntuu, että ainakin se on ison mietinnän paikka, jos vielä huolitaan mukaan, että lähdenkö vai en. 

– En nyt sano juuta enkä jaata, mutta tuntuu siltä, että ainakin olen aika ison osan itsestäni jo antanut tähän ohjelmaan. Ei viitsi lähteä ainakaan kovin heppoisin perustein, vaan täytyy olla annettavaa.

Kaikki Putous-jaksot löydät MTV Katsomosta!

Lue myös:

    Uusimmat