Koomikko vitsaili Melania Trumpista räikeään sävyyn

Martin Shortin raflaavat vitsit herättivät huomiota.

Koomikko Martin Short vitsaili ex-presidentti Donald Trumpin, 78, vaimosta räikeään sävyyn tiistain Jimmy Kimmel Live! -talk showssa. Short piti paikkaa ohjelman pääjuontajalle, Jimmy Kimmelille.

Vitsien aiheena olivat lähinnä spekulaatiot Melania Trumpin, 54, jättäytymisestä pois Valkoisesta talosta, mikäli Donald valittaisiin presidentiksi toiselle kaudelle.

Muutamat asiantuntija ovat sanoineet Melanian palaamisen Valkoiseen taloon aviomiehensä seuraksi olevan epätodennäköistä. 

Muun muassa presidentin vaimoista kirjoja kirjoittanut Kate Andersen Brower kommentoi Melanian vihanneen Washingtonissa asumista.

Short aloitti vitsailunsa kertomalla, että Jimmy Kimmel Live! -ohjelman juontajilta odotetaan Trump-vitsien tekemistä.

– Raporttien mukaan, mikäli Trump valitaan uudestaan presidentiksi, Melania ei tule asumaan Valkoisessa talossa hänen kanssaan. Ilmeisesti Melania vihasi Washingtonissa asumista, mutta hän saattaa silti vierailla pääkaupungissa valtion illallisilla ja virallisissa tapahtumissa. Kyllä, noissa tapauksissa hän todella tulee eloon, Short selitti ohjelmassa.

– Minua käy oikeastaan Melania hieman sääliksi. Tarkoitan, että kun hän astui tähän avioliittoon, hänellä oli tietyt odotukset, ja nuo odotukset olivat, että keskimääräinen elinajanodotus amerikkalaiselle miehelle on 76,3 vuotta.

Presidenttikisassa kilpailevien ehdokkaiden korkeat iät ovat olleet suuri puheenaihe jo vuosien ajan. Istuva presidentti Joe Biden, 81, pitää paikkaa Yhdysvaltojen kaikkien aikojen vanhimpana presidenttinä. Mikäli Trump valitaan marraskuussa uudestaan, olisi hän toiseksi vanhin.

Melanian vähäinen näyttäytyminen julkisuudessa viime aikoina on herättänyt paljon spekulaatioita. Melania ei esimerkiksi saapunut kuulemaan Donald Trumpin hyssyttelyraha-oikeudenkäynnin tuomiota New Yorkiin toukokuun lopussa.

Entinen presidentti Donald Trump tuomittiin toukokuun 30. päivänä syylliseksi 34 törkeään rikokseen. Rikokset koskivat yritysasiakirjojen väärentämistä hyssyttelyrahan maksun yhteydessä.

Trumpia syytettiiin siitä, että hän järjesti 130 000 dollarin vaikenemisrahan pornotähti Stormy Danielsille seksuaalisesta kohtaamisesta, jonka hän väittää tapahtuneen Trumpin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat