KooKoo-tähti pudotti Pelicansin jatko-ottelussa! Tässä ovat SM-liigan puolivälieräparit

Radek Koblizek ratkaisee ja KooKoo etenee puolivälieriin 0:26
Katso KooKoon Radek Koblizekin jatko-ottelussa tekemä ratkaisumaali tästä.

KooKoo voitti Pelicansin jääkiekon SM-liigan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen otteluparin ratkaisseessa jatko-ottelussa. KooKoo jatkaa puolivälieriin, jossa se kohtaa Mikkelin Jukurit.

KooKoo voitti ensimmäisen ottelun eilen Lahdessa varsinaisella peliajalla 2–1, Pelicans puolestaan toisen pelin tänään Kouvolassa 3–2. Näin ottelupari eteni jatko-otteluun, joka tahkottiin Kouvolassa varsinaisen peliajan perään.

Jatko-ottelun ensimmäinen 20-minuuttinen erä ei vielä tuonut ratkaisua, mutta toinen toi, kun peli alkoi olla väsyneiden miesten kamppailua. Maalin heläytti terävällä rannelaukauksella KooKoon tshekkitähti Radek Koblizek ajassa 35.01.

Näet Koblizekin ratkaisumaalin ylälaidan videolta.

Lukko eteni puolestaan puolivälieriin otteluparista, jossa sillä oli vastassa HPK.

SM-liigan puolivälierät, joissa jatkopaikkaan vaaditaan joukkueelta neljä voittoa, käynnistyvät sunnuntaina otteluilla Ilves–Kärpät ja TPS–HIFK.