Tässä ovat SM-liigan välieräparit! Pelicans upotti HIFK:n dramaattisella tavalla

Pelicans  johtoon 63 sekuntia ennen seiskapelin loppua 2:05
Lars Bryggman iski trillerin voittomaalin vain minuutti ennen loppua!

Lahden Pelicans selvitti tiensä viimeisenä joukkueena SM-liigan välieriin. 

Pelicans voitti HIFK:n puolivälierien seitsemännessä ottelussa maalein 4–3. Voittomaalin iski ruotsalaishyökkääjä Lars Bryggman, kun pelikellossa oli jäljellä vain minuutti ja kolme sekuntia.

Katso Bryggmanin voittomaali pääkuvan videolta!

HIFK oli lähellä tehdä huiman tempun, kun se nousi voitoissa 3–3-tasoihin oltuaan jo kolmen voiton takamatkalla. Helsinkiläisnipun kausi päättyy kuitenkin nyt puolivälieriin.

Pelicans kohtaa välierissä Oulun Kärpät. Kärpät ehti odottaa välierävastustaan lauantaista saakka. Se peittosi Mikkelin Jukurit voitoin 4–2.

Runkosarjan voittaja, hallitseva Suomen mestari Tappara kellisti TPS:n voitoin 4–2. Se saa vastaansa kevään toistaiseksi suurimman sensaatiojoukkueen KalPan. 1. kierrokselta vauhtia hakeneet kuopiolaiset laittoivat Tampereen Ilveksen tylysti kesälomille voitoin 4–1.

Välierät pelataan puolivälierien tapaan paras seitsemästä -systeemillä. Loppuottelusarjaan edetään siis neljällä voitolla.

Välieräsarjat käynnistyvät tulevana viikonloppuna tuplapeleillä. Perjantaina pelataan Tampereella ja Lahdessa, lauantaina kiekko tippuu Kuopiossa ja Oulussa.

Välieräparit kohtaavat aina samoina päivinä. 

Pelipäivät: PE 5.4. / LA 6.4. / TI 9.4. / PE 12.4. / LA 13.4. (tarvittaessa) / MA 15.4. (tarvittaessa) / KE 17.4. (tarvittaessa)

SM-liigan välieräparit:

Tappara (1.) – KalPa (7.)

Pelicans (3.) – Kärpät (4.)

Korjaus 2.4. klo 21.06: HIFK:n kausi päättyi puolivälieriin, ei runkosarjaan.

Lue myös:

    Uusimmat