KooKoo-luotsi avasi raivostumisensa syitä, tuomariston päätös ei kerännyt kehuja – "Mulla meni hermo"

KooKoon päävalmentaja Jussi Ahokas ei ollut tyytyväinen siitä, kun ottelun päätuomarikaksikko Jarmo Heikkinen ja Jari Levonen hyväksyivät JYPin avausosuman kyseenalaisesta tilanteesta huolimatta.

KooKoon maalin edustalle syntyi valtava hässäkkä, kun JYPin Valtteri Kakkonen toimitti kiekon vaarallisesti maalille. Pitkän taistelun jälkeen kiekko löytyi kuitenkin verkon perukoilta Oskari Kalajanniskan toimesta.

Maalia tarkistettiin kuitenkin pitkään videolta ennen kuin se lopulta hyväksyttiin. Osuman hyväksyminen suututti Ahokkaan täysin, koska hän koki, että KooKoo-vahti Henrik Haukelandia esteltiin tilanteessa.

– (Juha-Pekka) Hytönen ottaa meidän maalivahtia paidasta kiinni. Se oli se, mistä mulla meni hermo, koska maalivahdin alueella maalivahdin pitäisi olla koskematon. Kun siinä on kiinnipitäminen maalivahdista, se maali olisi pitänyt ehdottomasti hylätä, Ahokas perustelee lehdistötilaisuudessa.

Osuma ei koitunut kuitenkaan KooKoon kohtaloksi, koska kouvolalaiset nappasivat ottelusta täydet kolme pistettä 4-2-lukemin.


Lue myös:

    Uusimmat