Konsta Hietanen paljasti muistoja lapsuudestaan – Poika ja Ilves -elokuvaa tähdittänyt näyttelijä poseeraa kuvissa lukuisten huippunimien kanssa

1:39
Näyttelijä Konsta Hietanen paljastaa: Salkkarit-hahmon kevät saa hurjan käänteen

Konsta Hietanen julkaisi Instagramissa kuvia lapsuudestaan. 

Nykyisin Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Konsta Hietanen nousi julkisuuteen jo lapsena, kun hän näytteli ikonisessa Poika ja Ilves -elokuvassa, sekä osallistui Tenavatähti-kisaan.

Hietanen julkaisi Instagram-tililleen kuvia tuolta ajalta. Hän kertoo katselleensa kuvia lapsuudestaan mummolassa vanhimman poikansa kanssa.

Hietanen poseeraa ensimmäisessä kuvassa Vesa-Matti Loirin kanssa hymyssä suin. Toisessa kuvassa pikkumies äimistelee kameralle Popeda-yhtyeen nokkamies Pate Mustajärven kainalossa. Kolmannessa kuvassa hän on jo edesmenneen laulaja Kari Tapion vieressä.

Neljännessä kuvassa Hietanen näyttää peukaloa näyttelijä Martti Suosalon kanssa jo hieman vanhempana. Toiseksi viimeisessä kuvassa Konsta hassuttelee edesmenneen Jope Ruonansuun kanssa kameralle.  Viimeisessä kuvassa hän hymyilee kameralle pramea puvuntakki päällään Andy McCoyn kainalossa.

Voit selata kuvia sen oikealta. 

Kuvapäivitys on saanut Hietasen seuraajat nostalgisoimaan kommenttikentässä. 

– Aivan huippuihania kuvia, suorastaan aarteita.

– Tuon pikku-Konstan mie muistan.

Ennen Salkkareihin tuloa Hietanen on tullut tutummaksi aikuisiällä paremmin jalkapalloilijana kuin näyttelijänä. Hänet nähtiin Veikkausliigassa FC Lahden ja Myllykoksen Pallon riveissä.

– Aloin teini-iässä keskittyä futishommiin ja joskus vähän näyttelin telkkarin puolella. Perhe on kasvanut kotona, ja kun futis loppui, tulivat ensin musiikkihommat tosi vahvasti elämään ja nyt myös näytteleminen, Hietanen kertoi MTV Uutisten haastattelussa tammikuussa

Jalkapalloammattilaisen ura loppui vuonna 2013. Viime vuosina tekemistä on riittänyt myös kotona, sillä Hietanen on viiden lapsen isä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja