Mainos

Konekaapparin haaveille tyrmäys – Ex-vaimo: "Häpeän niin paljon, etten halua nähdä häntä"

Egyptiläisen EgyptAir-matkustajakoneen kaapanneen miehen toive ex-vaimonsa tapaamisesta ei ole mediatietojen mukaan toteutumassa. 

Kone oli matkalla Kairosta Alexandriaan, mutta 58-vuotias Seif Eldin Mustafa pakotti sen kääntymään Kyprokselle. Teon motiiviksi epäillään ihmissuhderiitaa miehen ja hänen vaimonsa välillä. 

Mies ilmoitti kaappauksen yhä ollessa käynnissä halustaan tavata ex-vaimonsa ja lapsensa Kyproksella. Oikeuden kuuleman ex-vaimon mukaan kaapparin toive ei toteudu. 

– Olen niin häpeissäsi tästä kaikesta julkisuudesta, että en halua nähdä häntä, vaimo sanoi asiasta kertovan Daily Mailin oikeuslähteen mukaan. 

Pakeni vankilasta

Viranomaisten mukaan Mustafa pakeni vankilasta vuonna 2011, kun kansannousu presidentti Hosni Mubarakia vastaan alkoi. Miehellä ja hänen vaimollaan uskotaan olevan neljä lasta. Heidän viidennen lapsensa väitetään kuolleen auto-onnettomuudessa jokin aikaa sitten. 

Saapuessaan tänään oikeuteen Mustafa näytti toimittajille voitonmerkkiä, mutta ei puhunut oikeudessa mitään. Kansainvälinen media kertoi aiemmin, että yksi matkustajista oli ottanut selfien kaapparin kanssa, kun tilanne oli vielä päällä. 

Kaapparilla on kerrottu olevan mielenterveysongelmia. Mustafaa vastaan valmistellaan syytteitä useista eri rikoksista.

1:20

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.