Komea poliisi yritti selittää uutta lakia somevideolla – naiset villiintyivät: "Tarvitsen häntä selittämään tämän uuden lain minulle henkilökohtaisesti"

Raamikas poliisi sai naiset sekaisin.

Kaksi poliisia Knoxvillen poliisilaitokselta yritti valottaa kansalaisille uuden hands free -lain saloja, mutta monelta naisilta opetustuokio meni ohi toisen konstaapelin ulkonäön johdettua ajatukset harhateille.

Konstaapeli Derrick White ja hänen kollegansa esiintyivät poliisilaitoksen julkaisemalla videolla tarkoituksenaan selittää uutta lakia, jonka mukaan muun muassa tekstailu, soittaminen ja videoiden katselu puhelimella ajon aikana on sakolla rangaistava teko.

Sosiaalisessa mediassa konstaapeli Whitea vaaditaan kuitenkin selittämään uutta lakia hieman tarkemmin – ja mieluiten henkilökohtaisesti, uutisoi Yahoo. Raamikas mies sai nimittäin naiset täysin sekaisin.

Videota on katsottu yli 1,1 miljoonaa kertaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Muun muassa tällaisia kommentteja Whiten esiintyminen videolla kirvoitti:

"Minä päivinä ja missä konstaapeli White työskentelee? Tarvitsen häntä selittämään tämän uuden lain minulle henkilökohtaisesti ."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Jos ainoa tapa tavata konstaapeli White on tekstailla ajon aikana, tiedätte jo, mitä aion tehdä." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Konstaapeli White, heitän puhelimeni jokeen, jos sillä pääsee treffeille kanssasi."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Onko konstaapeli White sinkku? Kysyn ystävän puolesta."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Yahoo, Knox News

Lue myös:

    Uusimmat