Kolmoismurhaaja Lauri "Late" Johansson on tottunut vastaamaan yhteen ja samaan kysymykseen: "Kaikkien rippikoulupoikien ensimmäinen kysymys minulle on aina se"

Näin Late Johansson vastaa rippikoululaisille, jotka haluavat tietää, miltä tuntuu tappaa toinen ihminen 2:00
Katso videolta, mitä Late Johansson kertoo ihmisten suhtautumisesta häneen ja miten hän vastaa rippikoululaisille, kun he kysyvät', miltä tuntuu tappaa.

Lauri "Late" Johansson tuli tunnetuksi pelättynä rikollispomona ja kolmoismurhaajana. Vankilassa hän on istunut elämästään yhteensä 25 vuotta. Linnassa hän tuli myös uskoon.

Nyt hän on tuomionsa kärsinyt ja viettää normaalia arkielämää vaimonsa kanssa.

– En varmaan olisi enää edes hengissä, jos en olisi tullut uskoon. Voin sanoa, että Jeesus pelasti minut, Johansson kertoi Porissa vieraillessaan MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Rippikoulupoikia kiinnostaa erityisesti yksi asia

57-vuotias Johansson on jo useita vuosia käynyt puhumassa rikoksistaan, evankeliumista ja uskoon tulostaan eri paikoissa, erityisesti nuorille.

– Olin onnekas, kun sain olla avovankilassa viimeiset vankilavuoteni. Sain käydä lomilla ja puhumassa evankeliumista seurakunnissa, kouluissa ja rippileireillä. Se oli siviilityötä vankityön lisäksi.

MTV:n haastattelussa Johansson kertoi, miten nuoret rippikoululaiset suhtautuvat häneen, kolmoismurhaajaan.

– Rippileireillä tytöt ja pojat haluavat usein samaan kuvaan kanssani. Se on jännä juttu, että kaikkien poikien ensimmäinen kysymys minulle on aina se, miltä tuntuu tappaa toinen ihminen. Kaikki eivät kehtaa sitä kysyä, mutta ne pojat jotka kehtaavat, kysyvät aina sitä samaa, Johansson kertoo.

Katso yllä olevalta videolta, mitä Johansson vastaa rippikoulupojille.

Katso videolta Lauri Johanssonin haastattelu kokonaisuudessaan. Samassa haastattelussa tapetun Jenna Lepomäen äiti kertoo, millaista on elää henkirikokseen kuolleen omaisena.

Lue myös:

    SuomiAreena-videot

    Uusimmat