Kolmoismurhaaja Lauri "Late" Johansson liikuttui kyyneliin MTV:n haastattelussa: "Olen istunut 25 vuotta 9 neliön kopissa"

1:09
Katso videolta, mitä Johansson kertoi elämästään, kun hän liikuttui kyyneliin.

Lauri "Late" Johansson tuli tunnetuksi pelättynä rikollispomona. Lopulta hän kuitenkin tuli uskoon, tunnusti tekemänsä rikokset. Kontollaan hänellä on kolme murhaa.

Tänään Porissa SuomiAreenan lavalla hän liikuttui välittömästi kyyneliin kertoessaan, millaista hänen elämänsä on ollut pitkän vankeuden jälkeen. Hän kertoi yleisössä istuvan vaimonsa olevan hänen elämänsä nainen ja elämänsä olevan ihanaa. Hän istui yli 20 vuotta vankilassa, ja on täyttämässä 57 vuotta.

– Olen istunut 25 vuotta 9 neliön kopissa.

Hän kertoo, ettei ole kehdannut edes pyytää tekemiään henkirikoksia anteeksi omaisilta.

– Jos voisin perua, niin antaisin vaikka molemmat kädet. Mutta ei niitä saa takaisin, tehty mikä tehty.

Nyt rikokset ovat Johanssonin mukaan mennyttä elämää. Hän kertoo, ettei suostu tuomaan edes nuuskaa rajan yli sitä käyttäville kavereilleen.

Jutun lopussa olevalla videolla Johansson kertoo, miten hänen psyykkensä lähti murenemaan hänen tehtyä ensimmäisen murhansa ja millaisista aiheista hän puhuu nuorille saarnatessaan rippileireillä.

2:11
Ex-elinkautisvanki Late Johansson liikuttui kyyneliin MTV:n haastattelussa myös toissavuonna: "Täällä pidetään murhamiehistäkin huolta"

32:10
Katso videolta haastattelu kokonaisuudessaan. Samassa haastattelussa tapetun Jenna Lepomäen äiti kertoo, millaista on elää henkirikokseen kuolleen omaisena.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja