Kolmiodraama-Joonatanin elämässä puhaltavat uudet tuulet: "Olen vihdoin onnellinen"

Joonatan ja Mirella ilkeilevät toisilleen uuden kumppaniehdokkaan seurassa – näin Aki reagoi 1:34
Katso video! Joonatanin ja Mirellan kireät välit Kolmiodraama-ohjelmassa eivät jääneet huomaamatta!

Kolmiodraama-ohjelmassa Mirellaa treffaillut Joonatan pysytteli sinkkuna kuvausten jälkeen. Nyt hän kertoo löytäneensä onnen laivalta.

Kolmiodraama-sarjasta tuttu Joonatan, 30, kertoo MTV Uutisille löytäneensä onnen. Sarjassa Mirellan kanssa deittaillut Joonatan pysytteli ohjelman jälkeen sinkkuna, mutta viime toukokuussa hän kertoo tavanneensa Tallinnan-laivalla muun muassa Tiktokista tutun Ninnin.

Ninni, 24, toimii Euroopan nuorten parlamentin Suomen pääsihteerinä. TikTokissa hänellä on yli 34 000 seuraajaa ja hän postailee sinne ahkerasti viihteellistä historiasisältöä.

– Vaikka Kolmiodraama ei tuottanut minulle rakkautta, hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita, kun ei luovu toivosta. Olen vihdoin onnellinen, Joonatan iloitsee.

Joonatan kertoo, että ohjelman kuvausten jälkeen hän kävi monilla treffeillä ja toteaa, että uusia ihmisiä on aina mukava tavata. Hän uskoo, että uusia ihmissuhteita voi solmia ilman romantiikkaakin.

Ninnissä Joonataniin vetosi avoimuus ja yhteiset mielenkiinnon kohteet. Molemmat ovat kiinnostuneita muun muassa yhteiskunnallisista asioista ja taiteesta.

– Hän on hirveän älykäs ja intohimoinen erilaisiin asioihin. Se on viehättävää, Joonatan kehuu.

Muutamia kuukausia yhtä pitänyt pariskunta asuu toistaiseksi erillään, mutta viettävät tiiviisti aikaa Helsingissä.

– Olemme käyneet tosi hyvillä treffeillä. Käyneet museoissa, ulkona ja tavanneet toistemme ystäviä ja perhettä. Olemme myös mökkeilleet paljon, Joonatan kertoo yhteisestä kesästä.

Joonatan kertoo, että kaksikko haluaa edetä suhteessaan maltilla.

– Tässä mennään nyt askel kerrallaan. Molemmat haluavat elää merkityksellistä elämää, Joonatan lopettaa.

Lue myös:

    Uusimmat