Kolmiodraama-Pinja ja Aku: Ero!

Kolmiodraama-Pinja kertoo tuoreimmat kuulumisensa 22:29
Video: Kolmiodraama-Pinja kertoo tuoreimmat kuulumisensa

Kolmiodraama-ohjelmassa ihastuneet Pinja ja Aku ovat eronneet. Pinja kertoo eron syistä Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa.

Kolmiodraama-ohjelma tuli päätökseen tänään tiistaina 18. kesäkuuta. Päätösjaksossa kaikki osallistujat kokoontuivat saman pöydän ääreen kertomaan kuulumisiaan, kun kuvauksista oli kulunut jo aikaa.

Ohjelmassa toisiinsa ihastuneet Pinja ja Aku kertoivat muille viimeisessä jaksossa suhteen jatkuneen vielä kuvausten jälkeen. Pari oli juuri palannut Suomeen ulkomaanmatkalta, mutta tulevaisuudessa häämötti etäsuhde. Aku oli muuttamassa Dubaihin, kun taas Pinja oli jäämässä Tampereelle asumaan.

Toimittajakaksikon Jari Peltolan ja Katja Lintusen luotsaama Koukussa Kolmiodraamaan -vodcast on seurannut tiiviisti sarjan käänteitä koko kauden ajan. Kaksikko kutsui Pinjan vieraaksi kertomaan kuulumisiaan, mitä tapahtui kuvausten jälkeen.

Sarjan viimeinen jakso kuvattiin joulukuussa, mutta pian vuoden vaihtumisen jälkeen Pinjan ja Akun suhde tuli päätökseen. Pinja sanoo olevansa Akun kanssa edelleen hyvissä väleissä, eikä eroon liity minkäänlaista draamaa. 

– Totuus on se, että Aku on todella työorientoitunut ihminen, mikä ei ehkä ole tullut esille ihan näin suuresti. Hän tekee töitä 12-14 tuntia päivässä ja sitten ehkä ehtii just ja just nukkumaan, syömään ja käymään itse kuntosalilla. Aikaa ei jää millään tavalla parisuhteelle, Pinja kertoo.

Pinja kertoo yllä olevalla videolla, miltä tuntui, kun Aku kertoi muuttohaaveistaan Dubaihin. Sen lisäksi Koukussa Kolmiodraamaan -jaksossa puidaan kohubileiltaa.

Koukussa Kolmiodraamaan -vodcastissa puidaan viimeinen jakso:

Rakkauden kesä 30:41

Lue myös:

    Uusimmat