Kolmevuotias eksyi yöksi luontoon – 17-vuotias, sokea ja kuuro koira piti seuraa koko yön

Aurora oli harhaillut kauas perheestään, eikä perhe onnistunut löytämään häntä omin voimin. Onneksi tytöllä oli mukanaan perheen 17-vuotias, osittain kuuro ja sokea Max–koira.

Videolla listataan asiat, jotka koirasi haluaisi opettaa sinulle!

Kun australialainen Aurora-tyttö eksyi luontoon yöksi, hän ei ollut yksin. Uskollinen koira pysytteli kolmevuotiaan tytön vierellä koko yön, kertoo ABC.net.au.

Aurora oli harhaillut kauas perheestään, eikä perhe onnistunut löytämään häntä omin voimin. He hälyttivät paikalle apua, mutta Auroraa ei onnistuttu katoamispäivänä löytämään.

– Oli todella lannistavaa, kun aamukahdelta kaikki lähtivät, ja seisoimme täällä pimeässä tietäen, että kolmevuotias on yön pimeydessä yksin, isoäiti Leisa Bennett kertoo.

Max oli pysytellyt Auroran kanssa koko yön

Seuraavana aamuna yli sata vapaaehtoista lähti Auroran jäljille. Tyttö löytyi hyvässä kunnossa kahdeksalta lauantaiaamuna.

Vierellään Auroralla oli perheen 17-vuotias, lähes sokea ja kuuro ja Max–koira.

Max oli pysytellyt Auroran kanssa koko yön. Lauantaiaamuna se jopa meni etsijöitä vastaan ja johdatti heidät tytön luo. Aurora löytyi isoäitinsä avulla: kun isoäiti huusi tyttöä, tämä kuuli ja vastasi.

– Kun kuulin hänen huutavan "mummi", tiesin, että se on hän. Ryntäsin ylös mäkeä, ja kun pääsin sen päälle, koira tuli vastaan ja vei minut suoraan tytön luo, isoäiti Bennett kuvailee.

"Tyttö oli kulkenut aika matkan uskollisen koiransa kanssa"

Aurora oli harhaillut luonnossa kahden kilometrin päähän.

– Taloa ympäröivä alue on melko vuoristoista ja hyvin epämiellyttävää aluetta kävellä, joten tyttö oli kulkenut aika matkan uskollisen koiransa kanssa, vapaaehtoisten etsijöiden koordinaattori toteaa.

Isoäidin mukaan Aurora oli hämmentynyt siitä, miksi hänet löytäneet ihmiset olivat kyynelissä. Tytölle kuitenkin selitettiin, että hänen löytymisensä teki kaikki hyvin onnellisiksi.

Aurora oli saanut retkellään hieman mustelmia ja naarmuja, mutta voi muuten hyvin.

Max sai teostaan kunniapoliisikoiran tittelin.

Lähde: Abc.net.au

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja