Kolmenkympin kriisi? Stop tykkänään! Unohda nämä huolenaiheet

Onko sinulle iskenyt ikäkriisi siitä, että lähestyt kolmenkymmenen vuoden ikää? Älä anna ainakaan näiden ajatusten kiusata sinua.

Kärsitkö kolmenkympin kriisistä? Koetko, että iän tuomat vaatimukset stressaavat, eikä oma elämä ole vielä asettunut niihin uomiinsa, miten pitäisi? Stop tykkänään! Muista, että ikä on vain numero.

Unohda nämä turhat huolenaiheet

1. Et näytä lainkaan niin vanhalta, kulahtaneelta ja ryppyiseltä, kuin mitä luulet (tai mitä mainokset antavat olettaa).

2. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, ettet ole vielä vanha.

3. On aivan ok omistaa IKEA-kalusteita, kierrätyksestä hankittuja huonekaluja tai satunnaisia, eri paria astioita, jotka eivät ole samaa sarjaa.

4.  Et ole vanhapiika, vaikket olisi löytänyt vielä elämäsi kumppania tai sinulla ei ole vasemmassa nimettömässä sormusta.

5. Naiset, jotka keskittyivät perheen perustamiseen parikymppisenä, ja naiset, jotka keskittyivät uraansa parikymppisenä, pohtivat, tekivätkö he oikean ratkaisun. Oikeaa tai väärää ratkaisua kun ei ole.

6. Saat edelleen pukeutua miten haluat, olit minkä ikäinen tahansa. Nuorekas pukeutuminen ei ole kiellettyä.

7. Jos et ole vielä löytänyt omaa meikkityyliäsi tai et osaa meikata, et ole ainut.

8. Et ole ainut, jos et ole varma haluatko edes koskaan naimisiin tai hankkia lapsia.

9. Vaikka olisitkin jo naimisissa, saat edelleen valittaa ja avautua ihmissuhteestasi ystävillesi. Naimisissa olo ei tarkoita, että kaiken pitäisi olla jo täydellistä.

10. Se, että kerrot avoimesti, mitä toivot suhteelta tai kumppanilta, ei saa sinua näyttämään epätoivoiselta. Sinun ei pidä kuvitella, että nyt sinun pitäisi tyytyä mihin tai kehen vain.

11. Älä syyttä suotta pelkää sinua nuorempia. He eivät ole sinulle uhka.

12. Voit edelleen meikata samalla lailla, kuin aiemmin – tai olla meikkaamatta.

13. Et ole liian vanha värjäämään hiuksesi erikoisilla väreillä tai pastellinsävyillä. Jos haluat pinkit hiukset, saat hyvillä mielin myös värjätä sellaiset.

14. Et ole ikuisesti jämähtänyt siihen uraan, jonka valitsit parikymppisenä. Voit lähteä vielä opiskelemaan tai etsiä itsellesi uuden työn.

15. On ok, jos asut edelleen kämppäkaverin kanssa.

16. Se, että täytät 30, ei muuta yhdessä yössä mitään. Se ei saa sinua näyttämään vanhemmalta, ei vie pois epävarmuutta tai tee sinusta ”viisasta aikuista”, ei takaa suurta elämänmuutosta.

17. Se, että täytät 30, ei vie ”markkina-arvoasi” niin sanotuilla ”parisuhdemarkkinnoilla”.

18. Sinkkuna sinun ei pidä ajatella, että nyt pitäisi äkkiä asettua aloilleen, kun olet jo tämän ikäinen.

19. Laulaja Frederikin"Kolmekymppinen" ei kerro sinun elämästäsi. (Eikä sinun tarvitse laulaa sitä karaokessa.)

20. Muista, että kaikki ne asiat, joiden kuvittelit pitäisi olevan tehty ja koettu ennen kuin täytät 30, voit tehdä edelleen senkin jälkeen kun täytät 30.

Osittainen lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja