Kolmen pinnan ja kahden maalin mies HIFK:n sankareina – katso Tappara-ottelun kaikki maalit tästä

Muu pelitapahtuma: HIFK - Tappara 1:01
Näin syntyi Otto Paajasen tyhjiin niittaama ottelun päätösmaali.

Kolme tehopistettä naulannut Otto Paajanen ja kaksi maalia iskenyt Eetu Koivistoinen lukeutuivat 30 torjuntaa kirjanneen maalivahti Niilo Halosen ohella HIFK:n sankareihin, kun Tappara kaatui jääkiekon SM-liigassa 4–2. Voit katsoa kaikki maalit tästä.

Eetu Koivistoinen aloitti maalitehtailun reilun viiden minuutin pelin jälkeen ylivoimalla. Tarkka laukaus Otto Paajasen syötöstä vei HIFK:n johtoon.

HIFK tekee 1-0 maalin ylivoimalla 1:21
HIFK:n 1–0-maali.

Juha Jääskä kasvatti johtoa myöhemmin avauserässä etukulmasta. Tapparan maalivahti Christian Heljanko ei ollut tilanteessa terävimmillään ja sai myös C Moren selostaja Antero Mertarannalta kritiikkiä.

Muu pelitapahtuma: HIFK - Tappara 1:14
HIFK:n 2–0-maali.

Eetu Koivistoinen ja 3–0. Tapparan Brady Austin ja Kristian Kuusela sekoilivat kiekon kanssa, ja Koivistoinen pääsi naulaamaan maalin läheltä illan toisensa.

Eetu Koivistonen vie HIFK:n 3-0-johtoon 1:14
HIFK:n 3–0-maali.

Waltteri Merelän irtokiekosta sutima Tapparan avausmaali syntyi reilut puoli minuuttia Koivistoisen toisen maalin jälkeen.

Tappara tekee 3-1 maalin 1:07
Tapparan 1–3-kavennus.

Kauden ensimmäisen pelinsä tahkonnut Joona Luoto laittoi pienestä kulmasta yläpellin värisemään, ja Tappara oli maalin päässä ajassa 51.54.

Muu pelitapahtuma: HIFK - Tappara 1:13
Tapparan 2–3-kavennus.

Varsinaista peliaikaa oli vajaat kaksi minuuttia jäljellä, kun Otto Paajanen viimeisteli loppulukemat 4–2 tyhjään Tappara-maaliin. Joukkueensa kahta ensimmäistä osumaa alustamassa ollut Paajanen vietti näin 1+2=3 tehopisteen illan.

Video Paajasen tyhjiin tekemästä maalista näkyy jutun ylälaidassa.