Kolmekymppisen Maryn Instagram-tili on tarkoitettu kaikille sinkuille – julkaisee kuvia ainoastaan siitä, että ei ole kihloissa

Huffington Post -sivusto uutisoi amerikkalaisen kirjailijan Instagram-tilistä. Tili koostuu pelkästään kuvista, jotka sataprosenttisesti todistavat sen, että tilin käyttäjä ei ainakaan ole kihloissa.

Oletko kyllästynyt siihen, että kaikki lähipiirissäsi menevät kihloihin? Tympäisevätkö jatkuvat hääkuvat sosiaalisessa mediassa? Kaikki muut tuntuvat olevan korviaan myöten rakastuneita, mutta sinä et?

Ei hätää, et ole yksin. New Yorkissa asuva kirjoittaja sekä koomikko Mary McCarthy, 30 todistaa Instagram-tilillään koko maailmalle, että viettäkseesi elämäsi parasta aikaa et tarvitse sormusta vasempaan nimettömääsi.

Ei sormusta

Maryn kuvissa ei näy hänen kasvojaan, vaan hänen vasen kätensä. Tietysti ilman sormusta.

Käden poseeraus on täydellinen, kynnet ovat kunnossa, taustat ovat kertakaikkisen upeita. Ainoa ero perinteisiin kihlasormuskuviin on se, ettei Marylla ole sormusta kuvissa. Hän parodioi täydellisesti kihlasormuskuvia.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Seuraajat samaistuvat kuviin 

Mary loi tilinsä, kun hän tuli kotiin ystävänsä kihlajaisista. Hän oli ollut ystäviensä häissä miljoonia kertoja, mutta itse ei ollut päässyt edes kihloihin asti. 

– Kaikki lähti sisäpiirin vitsistä. Pääsin kotii hääjuhlista ja lähetin ystävälleni kuvan 'kun et ole kihloissa, mutta ainakin sinulla on tacoja!'. Loppu onkin historiaa, kertoo Mary Huffington Postille. 

Osa kuvista on itse asiassa Maryn ystävien häistä. Mutta nekin ovat huvittavia ja mieltä lämmittäviä.

– On ehkä yllättävää kuulla, mutta rakastan sitä, kun ystäväni menevät naimisiin ja saan juhlia heitä. Huomasin vain sosiaalisesta mediasta puuttuvan jotain, joka nostattaisi sinkkunaisten mieliä. Koko tilin tarkoitus oli vain olla hassu tapa muistuttaa kaikkia nauttimaan elämästä täysiä, riippumatta parisuhdestatuksesta, kommentoi Mary. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Instagram-tilillä on yli 160 000 seuraajaa. Maryn seuraajat samaistuvat hänen elämäänsä.

– Tämä on takuuvarmasti meidän tulevaisuutemme, eräs käyttäjä kommentoi ja merkkasi ystävänsä yhteen Maryn kuvista.

– Elän jatkuvassa pelossa, että jonain päivänä päädyt kihloihin ja tämä kaikki loppuu, toinen käyttäjä kommentoi Marylle.

Maryn kuvien sekä kuvatekstien tärkein ajatus on välittää seuraajilleen viesti, että on ”täysin ok olla sinkku”.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä

Jos kuva ei näy, katso se täältä

Maryn sormuksettomien kuvien tehtävä on muistuttaa seuraajia lopettamaan itsensä vertailu muihin.

– Tilistäni on itsessään tullut jo hahmo. Sen täytyy olla hassu ja hauska tapa paeta oman sosiaalisen median kihlajaiskuvia, Mary tiivistää.

Mutta mitä tapahtuu, jos Mary menee kihloihin?

– Olen tällä hetkellä sinkku ja matkustelen niin paljon, että ei hätää.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja