Mainos

Kolme rekkaa ja henkilöauto kolaroivat Hyvinkäällä, tie 25 suljettu liikenteeltä: Rekkoja jumissa liukkaalla kelillä muuallakin

Raivaustöiden odotetaan kestävän useita tunteja.

Hyvinkäällä tien 25 ja Jokelantie risteyksessä sattui kolmen aikaan iltapäivällä liikenneonnettomuus, jossa oli osallisena kolme raskasta ajoneuvoa ja yksi henkilöauto. 

Onnettomuudessa loukkaantui lievästi 2 henkilöä.

Tie on suljettu liikenteeltä, mutta tapahtumapaikalla on käytössä kiertotie. Liikenne on ohjattu kulkemaan onnettomuuspaikan ohi Kalevankadun ja Sillankorvankadun kautta.

Pelastus- ja raivaustyöt ovat käynnissä ja raivaus tulee kestämään useita tunteja.

Päivystävä palomestari Tommi Luhtaniemi sanoo, että tie on onnettomuuspaikalta liukas.

Rekkoja jumissa ainakin Kouvolassa, Heinolassa ja Uudessakylässä

Myös muualla Etelä- ja Kaakkois-Suomessa on tänään liukasteltu liikenteessä. Helsingissä liukkauden aiheuttamia liikenneonnettomuuksia on ollut muutamia, kerrottiin poliisin tilannekeskuksesta alkuillasta. Itä-Uudellamaalla ennen kello 17:ää liikenneonnettomuuksia oli ollut 16. Poliisin mukaan valtaosa onnettomuuksista oli lieviä peltivahinkoja, mutta mukana oli myös pari vakavampaa.

– Muistakaa turvaväli ja huomioikaa riittävän alhainen tilannenopeus, teiden pinnat ovat poikkeuksellisen liukkaita, Itä-Uudenmaan poliisi varoittaa Twitterissä.

Lappeenrannan Lauritsalassa oli tänään kahdesta kolmeen rekkaa jumissa tiellä 13, tilannekeskuksesta kerrotaan. Lisäksi Kouvolassa Näkkimistöntiellä ja Suviojantiellä on ollut rekkoja jumissa.

Hämeessä vastaavia onnettomuuksia on ollut muun muassa Uudessakylässä ja Heinolassa.

Kuolemaan johtanut onnettomuus Tuusulassa

Yksi ihminen kuoli aamupäivällä sattuneessa auto-onnettomuudessa Tuusulassa Uudellamaalla. Henkilöauto ja rekka törmäsivät toisiinsa, ja henkilöautoa kuljettanut keski-ikäinen mies kuoli, pelastuslaitos kertoi. Tarkempi paikka on Hämeentiellä eli kantatiellä 45 Kolistimenmäen ja Rusutjärven pohjoisen tienhaaran välillä.

Pelastuslaitoksen mukaan kyse oli keulakolarista. Rekka päätyi ojaan, mutta sen kuljettaja ei loukkaantunut. Autoissa ei ollut muita ihmisiä.

Pelastuslaitoksen mukaan tie onnettomuuspaikalla on liukas.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja