Mainos

Lumituisku sekoitti liikenteen – ketjukolari Espoossa, rekka katolleen Juvanmalmilla

Turunväylällä Espoon kohdalla sattui aamupäivällä ketjukolari, jossa oli mukana raskas ajoneuvo. Myös muualla eteläisessä Suomessa on sattunut onnettomuuksia huonossa kelissä.

Pelastuslaitoksen mukaan Turunväylällä Espoon kohdalla sattuneessa ketjukolarissa ei tullut henkilövahinkoja. Kolarissa oli osallisena raskas ajoneuvo ja kuusi henkilöautoa. Pelastuslaitoksen mukaan onnettomuus johtui huonosta säästä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen onnettomuudesta kello kymmenen aikaan aamulla. Kolari katkaisi liikenteen Helsinkiin päin ennen Kehä III:sta. Nyt liikenne kulkee kumpaankin suuntaan lähes normaalisti.

Toisessa kolarissa rekka kaatui katolleen

Espoossa on sattunut myös toinen liikenneonnettomuus Kehä III:lla, kun rekka on kaatunut katolleen Juvanmalmin kohdalla. Onnettomuudessa ei ollut osallisena muita ajoneuvoja. 

Pelastuslaitos sai Kehä III:n onnettomuudesta tiedon noin vartti Turunväylän onnettomuuden jälkeen. Myöskään tässä onnettomuudessa ei tiettävästi ole vakavasti loukkaantuneita. 

Onnettomuuksia eri puolilla Etelä-Suomea

Myös Kehä kolmosella Vantaalla on sattunut onnettomuuksia, jotka ovat ruuhkauttaneet poliisin mukaan tietä.

Itä-Uudenmaan poliisin tilannekeskuksen mukaan toinen onnettomuuksista oli peräänajo ja toinen ulosajo. Onnettomuudet ovat sattuneet Kuninkaalassa ja Askistossa.

Kummassakaan onnettomuudessa ei ole poliisin mukaan tullut henkilövahinkoja.

Huonossa ajokelissä on liukasteltu maanteillä eteläisessä Suomessa muutenkin.

Peräänajoja ja onnettomuuksia on sattunut lukuisia, mutta suuremmilta ongelmilta on Liikenneviraston tieliikennekeskuksen mukaan ainakin toistaiseksi vältytty.

Juttua korjattu klo 11.35: Pelastuslaitoksen mukaan Turunväylän ketjukolarissa olikin osallisena vain yksi raskas ajoneuvo, ei kahta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.