Mainos

Mies loukkaantui vakavasti paetessaan poliisia Juuassa – "Vaurioista päätellen ajanut ulos erittäin kovaa vauhtia"

Autoilija pakeni poliisia kovaa vauhtia ja ajoi pakomatkallaan ulos. Hän loukkaantui vakavasti. Ulosajo tapahtui Pohjois-Karjalassa Juuassa.

Poliisi sai tänään hieman ennen aamukahdeksaa tiedon mahdollisesta liikennejuopumuksesta Nurmeksessa. Ilmoituksen mukaan päihtyneen oloisen miehen oli nähty menneen autoon.

Poliisi kadotti näköyhteyden

Poliisipartio sai havainnon ilmoitukseen liittyvästä autosta valtatiellä kuusi. Kun autolla liikkunut mies näki poliisipartion, hän lähti pakenemaan kohti etelää niin kovaa vauhtia, että poliisi menetti näköyhteyden autoon.

Näköyhteyden kadotettuaan poliisipartio jatkoi ajoaan valtatiellä kuusi kohti etelää ja havaitsi paenneen auton ajaneen ulos tieltä Juuassa Tuopanjoentien risteyksen lähettyvillä.

– Auto oli jäljistä ja ajoneuvon vaurioista päätellen ajanut ulos tieltä erittäin kovaa vauhtia, sanotaan Itä-Suomen poliisin tiedotteessa.

Päihtymyksestä ei vielä tietoa

Onnettomuusautossa oli yksi ihminen puristuksissa.

Auto oli pelastuslaitoksen mukaan kääntynyt katolleen, ja kuljettajana ollut mies oli jäänyt puristuksiin auton rakenteisiin. Pelastuslaitos irrotti vakavasti loukkaantuneen miehen ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon.

Pelastuslaitoksen mukaan auto oli suoperäisellä maastolla, mikä vaikeutti auton nostotyötä ja miehen irrottamista.

Poliisi ei ole vielä pystynyt varmentamaan miehen henkiöllisyyttä.

Tapausta tullaan tutkimaan ainakin törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Miehen päihtymyksestä ei ole tällä hetkellä tietoa, sillä häntä ei pystytty puhalluttamaan tapahtumapaikalla.

 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja