Mainos

Kolari valtatiellä myöhästytti useat lääketieteellisen pääsykokeista – yliopisto ei aio uusia kokeita

Oulun yliopistossa tänään järjestetystä lääketieteellisten alojen valintakokeesta myöhästyi useita hakijoita lähistöllä tapahtuneiden liikenneonnettomuuksien vuoksi. Kokeita ei aiota silti uusia, toteaa yliopisto tiedotteessa.

Lääketieteen, eläinlääketieteen ja hammaslääketieteen pääsykokeet järjestettiin tänään viidellä eri paikkakunnalla samanaikaisesti. Oulussa kokeiden tehneitä koeteltiin ehkä toisia enemmän, sillä valtatiellä 4 ja sen kiertoteillä tapahtuneiden liikenneonnettomuuksien takia osa hakijoista ei ikinä päässyt edes paikalle koesaliin.

Oulun yliopiston mukaan korvaavaa koetta ei ole mahdollista toteuttaa, vaan seuraava mahdollisuus pyrkimiseen on vasta ensi vuonna.

– Olemme erittäin pahoillamme kokeesta myöhästyneiden puolesta, toteaa lääketieteellisten alojen yhteisvalinnan koordinaattori Minna Hallia Oulun yliopiston tiedotteessa.

Oulun yliopiston tiedotteen mukaan valintakokeeseen oli mahdollista saapua kello 9.40 mennessä, mutta tämän jälkeen hakijat käännytettiin ovelta.

Viimeistä mahdollista saapumisaikaa ei yliopiston mukaan voitu venyttää viiden eri paikkakunnan kokeiden samanaikaisuuksien takia.  

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja