Koko Dallasin suomalaiskolmikko pöllytti maaliverkkoja – Roope Hintziltä todellista taituruutta

Dallas Starsin suomalaiskolmikko Roope Hintz, Esa Lindell ja Miro Heiskanen värkkäsi maalin mieheen 4–1-voitossa Philadelphia Flyersia vastaan jääkiekon NHL:ssä.

Starsin maalinteon aloitti Hintz, joka löi pelin taiturimaisella suorituksella 1–1-tasalukemiin seitsemän minuutin kohdalla. Hintz ujutti maalin lähellä Flyers-puolustaja Matt Niskasen näyttävästi vipuun, seurasi oman laukauksensa irtokiekon ja painoi pelivälineen päättäväisesti pömpeliin.

Myöhemmin avauserässä Esa Lindell ohjasi maalin edestä Denis Gurianovin laukauksen yläkulmaan Starsin pelattua ylivoimaa.

Hintz ei saanut syöttöpistettä Corey Perryn kolmannessa erässä viimeistelemään Dallasin 3–1-maaliin, mutta hänen esityönsä oli väkevä. Hän vippasi kiekon hyökkäysalueelle Philadelphia-puolustuksen selustaan, jatkoi limpun perään ja oli pitämässä sitä joukkueellaan. Perry tuli taustalta ja laukoi kiekon rystyllä häkkiin.

Miro Heiskanen sihtasi ottelun päätöslukemiksi 4–1, kun Flyers pelasi ilman maalivahtia.

Hintzillä on nyt kauden 10 ottelusta 6+1=7 tehopistettä, Heiskasella 3+3=6 ja Lindellillä 1+1=2.